Nederland maakt kennis met de baza!

In de Benelux landen is de nieuwe trend ”baza”. Ook wel bekend als bed of boxspring met opbergruimte. Afhankelijk van de afmeting bestaat de baza uit een of twee boxen. Het hoofdbord heb je in diverse stijlen. Op de baza kan je alle type matrassen gebruiken. Voor diegene die nog niet up to date zijn, ga ik in dit artikel over de voordelen van zo’n baza bed schrijven. Uiteraard adviseer ik je  (als baza-specialist) om bij Ela Wonen & Slapen de baza te kopen! Zo krijg je bijvoorbeeld bij aanschaf van een Ela baza incl. pocket matras ook nog eens GRATIS dekbed en kussen van Yatas!
baza boxspring met opbergruimte

Ruime opbergruimte

Aan de onderkant van de box – afhankelijk van de afmeting – die je hebt gekozen heb je een zeer ruime opbergruimte. Je kunt uit de volgende afmetingen kiezen: 80×200/90×200/100×200/120×200/140×200/160×200/180×200/200×200. Is het niet ideaal om je spullen op een nette en eenvoudige wijze op te bergen? Bovendien heb je er absoluut geen last van!

Diverse stofferingen en kleur mogelijkheden

Enfin, of je liever je bed met opbergruimte – dus de baza – in het stof wilt nemen of in leather like dit alles kan je zelf bepalen! Ter illustratie, zo wordt heel vaak een mooie kledingkast in wit hoogglans gecombineerd met een baza in kleur wit leather like uitvoering.

Hoofdborden in diverse stijlen

Het hoofdbord van de baza, dus van het bed met opbergruimte,  is in diverse uitvoeringen mogelijk. Houd je liever van simple live dan zou ik een egale hoofdbord aanraden. Voor diegene die voorkeur aan ”poespas” hebben dan zou bijvoorbeeld een mooi gecapitonneerd  hoofdbord ideaal zijn.

Voor elk type matras geschikt

Als je een baza wilt kopen dan kun je gerust je eigen matras blijven gebruiken. Mits natuurlijk de afmeting van de baza en van het matras hetzelfde is. Ben je liever toch toe aan een nieuwe matras? Dan kan je natuurlijk bij Ela Wonen & Slapen terecht voor een professionele slaap advies.

Complete slaapkamer aanbieding incl. baza (bed met opbergruimte)

Uiteraard kan je bij Ela Wonen & Slapen – meubelzaak gevestigd in Rotterdam – terecht voor meerdere combinaties. Om een voorbeeld te geven, complete slaapkamer, baza (bed met opbergruimte) met kledingkast is nu verkrijgbaar voor slechts maar 495,-  En om het nog mooier te maken krijg je ook nog eens 7-zone pocket matras GRATIS erbij!!!

Ela Wonen & Slapen, meubelzaak gevestigd in Rotterdam is de enige woonwinkel die de beste baza modellen verkoopt! Voor meer informatie over de baza en de aanbiedingen bij Ela Wonen & Slapen