Kleurcode voor je interieur

Kleurcode: Very Peri

Volgens Pantone is Very Peri de kleur van 2022. Het is niet paars en ook geen lila maar een blauwtint met levendige rode ondertoon.

Very Peri staat voor zelfvertrouwen en optimisme. Je creëert met deze kleur kalmte en rust. Maar hoe pas je deze unieke kleur in interieur en design?

De kleur Very Peri kan je heel goed in de woonkamer toepassen. Bijvoorbeeld met een opvallende fauteuil in Very Peri kleur heb je in de kamer echt een me-time moment. Als je de keze kleur niet ”too much” wilt toepassen dan kan je natuurlijk ook een beetje aandacht geven met kleine items zoals een mooie houder met blokkaarsen?

Het is niet altijd even makkelijk om een ”nieuwe kleur” waarvan je amper de bestaan ervan wist direct correct in je interieur toe te passen. En zo is het belangrijk dat die nieuwe kleur echt bij jou past. Daarom is het handig om met een kleurenpalet te werken. Bijvoorbeeld voor de kleur Very Peri kan je een kleurenpalet maken met de volgende kleuren: wit, goud en hout. In plaats van wit kan je ook voor zwart kiezen. 

Kleur very peri

Kleurcode: Geel

Met kleur geel heb je al het nodige positiveit in huis. Aan de ene kant is het een gewaagde kleur. Je kunt geel met verschillende kleuren combineren en bijna overal in huis toepassen. Voor een mooie zonnige effect is bijvoorbeeld geel heel erg geschikt in de woonkamer, keuken en in de hal.

De warme gele kleur kan je bijvoorbeeld in combinatie met zwart. wit, bruin, grijs en taupe heel goed gebruiken. Voor een gezellig en vrolijk sfeer kan je natuurlijk uit verschillende geeltinten kiezen. Denk bijvoorbeeld aan mosterdgeel, kanariegeel, honinggeel en citroengeel. 

Geel hoef je natuurlijk niet zoals het op de afbeelding hiernaast staat afgebeeld heel erg overdreven 🙂 toe te passen. Hieronder vind je de Enza items over hoe je met geel jouw huis kan opvrolijken. 

Be your own sunshine 😉 ….

 

 

Ben je van plan om de kleur geel je interieur te gebruiken maar je weet je nog niet precies hoe en wat? 

Bij Enza Home krijg je vrijblijvend persoonlijk kleuradvies. Zoals op de foto hiernaast wordt aangegeven kan je met de kleur geel jouw woonkamer sfeervol en gezellig inrichten met:

 

1. Navona fauteuil

2. Wire Gold verlichting

3. Giorno 3-zitsbank

4. Dorian dressoir kast

5. Spectrum vloerkleed

 

Voor een persoonlijk kleuradvies stuur gerust een WhatsApp bericht (06 – 14 86 16 61) en maak met één van onze interieur adviseurs vrijblijvend een afspraak.