Living Code: Stoer & Romantisch!

Stoer & Romantisch!

De living code is bepalend voor de inrichting van o.a. de woonkamer, de eethoek en de slaapkamer. Op deze manier zie je de persoonlijkheid ook terug in de interieur keuze. Geloof me (echt hoor) het is niet een makkelijke opgave! Wil jij ook graag je woning een stoere romantische look geven? Durf dan te kiezen en combineer deze twee verschillende stijlen met elkaar. Lees verder hoe dat mogelijk is! Bolero TV wandkast is mooi afgewerkt met zwart getemperd glas. Creëer met de accessoires een stoere en een romantische uitstraling

De TV Wandmeubel & Bankstel

De TV wandmeubel met natuurlijk bijpassende salontafel en bankstel kan je het beste opvullen met stoere en romantische accessoires. Maak het niet onnodig druk. In ‘’man talk’’ gevallen kunnen de mannen een spannende WK wedstrijd volgen. Voor de dames geldt natuurlijk dat ze tijdens ‘’high thea’’ momenten gezellig kunnen roddelen (ok I know mannen kunnen ook goed roddelen 😉 )
 
Een stoere bank en fauteuil kan je goed combineren met losse sierkussens voor meer romantiek in huis…

Bolero TV wandkast is mooi afgewerkt met zwart getemperd glas. Creëer met de accessoires een stoere en een romantische uitstraling

De eethoek

Een stoere eettafel tijdens een romantisch etentje…
Voor dagelijks gebruik is een stoere eettafel ideaal. Moet zo bijvoorbeeld handig in gebruik zijn. En natuurlijk ook niet teveel onnodig in de weg staan. Maar ja, soms heeft men ook behoefte aan een romantisch etentje thuis…Gebruik mooie kaarshouders en servies set om voor een romantiek uitje…De details laat ik verder aan de mannen over!
 
Hoe stoer en romantiek kan een slaapkamer zijn…

De slaapkamer

De slaapkamer is natuurlijk je privé zone…Maar ook de slaapkamer kan je heel goed met stoere accenten en romantische details combineren. Met kleine investeringen kan je van tijd tot tijd de slaapkamer mooi aanpassen. Bijvoorbeeld het dekbed overtrek kan je in diverse kleuren en stijlen nemen. Ook is dit handig met seizoen wisseling! Op de nachtkastjes kan je kiezen voor mooie accessoires en sfeervolle verlichting.

Read more here