Nieuwe Trend In Nederland: De Baza!

Nieuwe Trend In Nederland: De Baza!

De Specialist in Boxspring Met Opbergruimte...

Nederland maakt kennis met ''de baza''
(oftewel de box met opbergruimte!)

ela-bazaaa

In Nederland is ''baza'' de nieuwste trend. De ''baza'' is ook wel bekend als bed of boxspring met opbergruimte. Afhankelijk van de afmeting bestaat de baza uit een of twee boxen. Het hoofdbord heb je in diverse stijlen. Op de baza kan je alle type matrassen gebruiken. Voor diegene die nog niet up to date zijn, ga ik in dit artikel over de voordelen van zo’n baza boxspring met opbergruimte schrijven.

Uiteraard adviseer ik je  (als baza-specialist) om bij Ela Wonen & Slapen de baza te kopen! Zo krijg je bijvoorbeeld bij aanschaf van een Ela baza ook GRATIS Rina matras van Yatas Bedding! Voor meer informatie klik: Ela baza actie

1. Ruime opbergruimte: 

Aan de onderkant van de box – afhankelijk van de afmeting – die je hebt gekozen heb je een zeer ruime opbergruimte. Je kunt uit de volgende afmetingen kiezen: 80×200/90×200/100×200/120×200/140×200/160×200/180×200/200×200. Is het niet ideaal om je spullen op een nette en eenvoudige wijze op te bergen? Bovendien heb je er absoluut geen last van!

 extra opbergruimte voor al uw extra beddengoeden/seizoen spullen....

Dafne baza boxspring met opbergruimte.


2. Diverse stofferingen en kleur mogelijkheden:

Enfin, of je liever je bed met opbergruimte – dus de baza – in het stof wilt nemen of in leather like dit alles kan je zelf bepalen! Ter illustratie, zo wordt heel vaak een mooie kledingkast in wit hoogglans gecombineerd met een baza in kleur wit leather like uitvoering.

3. Hoofdborden in diverse stijlen:

Het hoofdbord van de baza, dus van het bed met opbergruimte,  is in diverse uitvoeringen mogelijk. Houd je liever van simple live dan zou ik een egale hoofdbord aanraden. Voor ''glam'' lovers hebben we natuurlijk hele mooie luxe boxspring modellen met opbergruimte! Bijvoorbeeld de Marquise baza is echt een mooie aanwinst voor jouw slaapkamer!

een luxe en elegante sfeer in uw slaapkamer...

Marquise baza boxspring met opbergruimte.


4. Voor elk type matras geschikt:

Als je een baza wilt kopen dan kun je gerust je eigen matras blijven gebruiken. Mits natuurlijk de afmeting van de baza en van het matras hetzelfde is. Ben je liever toch toe aan een nieuwe matras? Dan kan je natuurlijk bij Ela Wonen & Slapen terecht voor deskundig slaap advies.

   elk type matras kunt u op de baza modellen gebruiken...

5. Complete slaapkamer aanbieding incl. baza (bed met opbergruimte)

Uiteraard kan je bij Ela Wonen & Slapen – meubelzaak gevestigd in Rotterdam – terecht voor meerdere combinaties. Om een voorbeeld te geven, complete slaapkamer, baza (bed met opbergruimte) met kledingkast is nu verkrijgbaar voor slechts maar 495,-  En om het nog mooier te maken krijg je ook nog eens  GRATIS Rina matras van Yatas Bedding!


Ela Wonen & Slapen, woonwinkel is gevestigd in Rotterdam en is de enige woonwinkel die de beste baza modellen van Yatas Bedding verkoopt! Voor meer informatie over de baza en de aanbiedingen bezoek onze website: baza modellen bij Ela Wonen & Slapen

Comments

1
Friday 23rd November 2018
Comment"'`--
1
Saturday 27th October 2018
Comment"'`--
1
Monday 22nd October 2018
Comment"'`--
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017