Goede Nachtrust...

Goede Nachtrust...

Voor een gezonde levensstijl moet je aan je lichaam de benodigde (noodzakelijke) aandacht geven. Een goede nachtrust is daarom ook erg belangrijk. En ja sommige factoren zijn ook bepalend voor de keuze die je moet maken. Zoals heb je bepaalde lichamelijke klachten? Moet je rekening houden met je budget? 

Voor een goede slaap is ontspanning van lichaam en geest erg belangrijk. Tegenwoordig is dat nogal erg moeilijk door alle drukte. Ga bijvoorbeeld 's ochtends vroeg of 's avonds goed hardlopen, zwemmen of yoga doen. Na het sporten merk je echt het verschil want je voelt je weer een stuk beter en fitter. Wel is voor zo'n leefstijl zelfdiscipline en motivatie vereist. Want is het niet zonde om aan iets geld uit te geven terwijl je er helemaal geen gebruik van maakt...(?!)

Een goed matras is natuurlijk ook bepalend voor je gezondheid. Zo slaap je op een matras van Yatas Bedding de hele nacht goed door en word je 's ochtends uitgerust wakker.  De full orthopedische matrassen van Yatas Bedding zijn medisch getest en goed gekeurd.  Bijv. de tijk van het matras is anti-allergisch en anti-bacterieel. Sommige matrassen kan je ook nog een dubbelzijdig gebruiken; de winterzijde is van 100% natuurlijk scheerwol (is van Woolmark keurmerk) houdt het lichaam extra warm en de zomerzijde houdt het lichaam tijdens de warme zomerdagen lekker koel.

Om evt. verkeerde keuze tijdens het aanschaf van een nieuwe matras te voorkomen krijg je bij Ela Wonen & Slapen persoonlijk slaapadvies van Yatas Bedding. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van 120-dagen proefslapen. Dankzij deze omruilgarantie kunt u evt. het matras omruilen als u toch niet tevreden bent met uw aankoop. Uiteindelijk gaat het erom dat u in ieder geval de welverdiende nachtrust krijgt die je ook echt nodig hebt.250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017