Alice Tafellamp

95

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Op aanvraag kunnen we een goederenlift regelen.

Verlicht Jouw Interieur met de Stijlvolle Alice Tafellamp van Enza Home

Breng warmte en verfijning in jouw huis met de prachtige Alice tafellamp van Enza Home. Deze elegante lamp combineert moeiteloos functionaliteit met een tijdloos design, waardoor hij niet alleen een bron van licht is, maar ook een verfijnde toevoeging aan elk interieur.

De Alice tafellamp is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap. Het slanke en gestroomlijnde ontwerp past perfect op bijna elk tafeloppervlak, of het nu gaat om een bijzettafel in de woonkamer, een nachtkastje in de slaapkamer, of een bureau in de studeerkamer. De lamp is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en materialen, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt de Alice tafellamp ook functionele voordelen. Met zijn zachte en warme gloed creëert hij een gezellige sfeer in elke ruimte, perfect voor ontspannen avonden thuis of het creëren van een rustgevende ambiance in de slaapkamer. Bovendien is de lamp voorzien van een handige aan/uit schakelaar, waardoor hij eenvoudig te bedienen is.

Met de Alice tafellamp van Enza Home voeg je niet alleen verlichting toe aan jouw interieur, maar ook een vleugje luxe en verfijning. Laat jouw huis stralen met de tijdloze schoonheid van de Alice tafellamp en geniet elke dag van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bestel nu en breng een vleugje elegantie in jouw interieur met de Alice tafellamp van Enza Home.

 

Rijke details

ALICE tafellamp, die met haar moderne designlijn het eenvoudige en stijlvolle effect van metaal in woonruimtes brengt, voegt een minimale elegantie toe aan de inrichting. Het maakt creatieve kleurcontrasten mogelijk met gerookte en kaneelkleurige alternatieven en verrijkt de designlijn met opvallende messing details.

Kenmerken
Het product heeft een gerookte hoofdkleur en er is een kaneelkleurig hoofdalternatief.
Het heeft messing details die het ontwerp aanvullen.
Lampenkap is van stof, kan worden afgeveegd.
Het kan worden gecombineerd met hanglamp en lampenkap.
De kleur van de kabel is zwart.
Er wordt 1 E27 lamphouder en max 30W gloeilamp gebruikt.

Extra informatie

De moeite waard om te bekijken

Meer van de collectie

Enza Home Verlichting

 

Transformeer Jouw Ruimte met de Veelzijdige Verlichting Collectie van Enza Home

Wil je jouw huis een nieuwe uitstraling geven? Ontdek dan de verlichting collectie van Enza Home. Met een breed scala aan stijlvolle en functionele verlichtingsoplossingen, kun je elke ruimte transformeren en de gewenste sfeer creëren.

Of je nu op zoek bent naar een statement stuk zoals een opvallende hanglamp voor boven de eettafel, een subtiele tafellamp voor op het nachtkastje, of een praktische vloerlamp om een gezellige leeshoek te creëren, bij Enza Home vind je het allemaal.

Onze verlichting collectie omvat verschillende ontwerpen, van klassiek tot modern, zodat er voor elke interieurstijl iets te vinden is. Bovendien zijn onze lampen vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen met oog voor detail, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan jouw ruimte.

Met de juiste verlichting kun je niet alleen de ambiance bepalen, maar ook de functionaliteit van elke kamer verbeteren. Creëer een gezellige en uitnodigende sfeer in de woonkamer, zorg voor de juiste werkverlichting in het thuiskantoor, of geef de slaapkamer een rustgevende uitstraling met zacht en diffuus licht.

Laat je inspireren door de verlichting collectie van Enza Home en geef jouw interieur de finishing touch die het verdient. Ontdek ons assortiment vandaag nog en verlicht jouw ruimte op een stijlvolle en functionele manier.

Verlichting Enza Home