Marion 3-Zitsbank met Slaapfunctie – Vision Serie

1.895

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Op aanvraag kunnen we een goederenlift regelen.

 

Marion 3-zitsbank van Enza Home: Stijlvol Design met Optimaal Comfort

De Marion 3-zitsbank van Enza Home belichaamt de perfecte combinatie van stijlvol design en ongeëvenaard comfort. Met zijn diepe zittingen, ergonomisch gevormde rugleuning en hoogwaardige materialen, biedt deze bank een luxueuze ervaring voor elke dag. Of je nu geniet van een ontspannen avond alleen of een gezellige bijeenkomst met vrienden, de Marion 3-zitsbank biedt de ideale setting.

Kies uit een scala aan stoffen zoals zacht leer, duurzaam textiel of luxe fluweel, elk zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en esthetiek te garanderen. De tijdloze esthetiek van de Marion 3-zitsbank maakt het een veelzijdige keuze die moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern.

Bij Enza Home begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden we niet alleen meubels van topkwaliteit, maar ook een gepersonaliseerde winkelervaring. Bezoek onze showroom in Rotterdam en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie Marion bankstellen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte 3-zitsbank die jouw huis compleet maakt.

Ervaar zelf de Marion 3-zitsbank van Enza Home en ontdek waarom onze klanten vertrouwen op onze toewijding aan comfort, stijl en vakmanschap. Verander je woonruimte in een oase van luxe met de Marion 3-zitsbank, exclusief verkrijgbaar bij Enza Home.

 

Functionele esthetiek…De Marion Bankstel

De MARION BANKSTEL, dat haar opmerkelijke ontwerpdetails verrijkt met hoogwaardige stoffen, speelt in op verschillende decoratieve voorkeuren met doorgestikte en niet-doorgestikte alternatieven in de 3-zits en 2,5-zits zetels, terwijl het extra comfort biedt met de rugleuning dat vogelveren bevat. De Bergère met draaibare poten maakt de set compleet door esthetiek en functionaliteit te combineren. De MARION BANKSTEL, dat het verschil maakt met haar echt fluwelen stofkeuze in zowel zetel- als Bergèremodules, creëert opmerkelijke visuele details met goud- en bruingekleurde metalen pootalternatieven.

 

KENMERKEN

  • De mogelijkheid om een bed te vormen door het achterste gedeelte naar achteren te schuiven
  • Gewatteerd en niet-gewatteerd
  • Extra comfort met het donzen ruggedeelte
  • 2 verschillende metalen pootkleuren: Goud en Koffie
  • Houten onderstelontwerp met koffie- en walnootkleurvarianten
  • Optie voor echte fluwelen stof
  • Het is gemakkelijk schoon te maken dankzij de hoge poot constructie

Extra informatie

Afmetingen 236 × 98 × 81 cm

Meer van de collectie

Bankstellen Enza Home

 

Ontdek de veelzijdige Collectie Bankstellen en Slaapbanken van Enza Home

Bij Enza Home in Rotterdam vind je een uitgebreide collectie bankstellen en slaapbanken die perfect aansluiten bij jouw woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een ruime 3-zitsbank voor gezellige avonden of een praktische slaapbank voor logeerkamers, wij bieden stijlvolle oplossingen voor elke ruimte.

Stijlvolle Bankstellen: Comfort en Design

Onze bankstellen combineren comfort met verfijnd design. Van luxe leren 4-zitsbanken tot moderne stoffen 2-zitsbanken, elk ontwerp is zorgvuldig geselecteerd voor zijn kwaliteit en esthetiek. Met diverse kleuren en afwerkingen passen onze banken moeiteloos in jouw interieur, of je nu een klassieke of eigentijdse stijl hebt.

Praktische Slaapbanken: Ruimtebesparende Oplossingen

Ontdek onze slaapbanken die een comfortabele zitplaats bieden en eenvoudig transformeren tot een bed voor gasten. Ideaal voor kleinere woningen of appartementen waar flexibiliteit essentieel is. Kies uit verschillende maten en mechanismen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, zonder in te leveren op stijl.

Bezoek Onze Showroom in Rotterdam

Wil je onze collectie bankstellen en slaapbanken van dichtbij bekijken en ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Rotterdam, waar onze deskundige adviseurs klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bank of slaapbank voor jouw huis. Ontdek waarom Enza Home bekend staat om zijn vakmanschap en klantgerichte service.

 

Alto 3 zitsbank met slaapfunctie