Yatas Bedding Rotterdam: Luxe Slaapcomfort in Stijl

Ter kennismaking: Yatas Bedding bij Ela Wonen & Slapen!

Ik heb een geweldige kans gekregen om bij Yatas Bedding in Istanbul een traineeship te volgen. Zo werd ik intensief opgeleid en heb ik letterlijk van A tot Z alle details omtrent de productie van de matrassen en baza modellen – bedden met opbergruimte – meegekregen. Tevens heb ik een cursus gevolgd op het hoofdkantoor in Istanbul. Het ”werk achter de schermen”oftewel al het internationaal logistiek werk heeft me ontzettend geïnspireerd! Al met al is het natuurlijk voor mij een ontzettend leerzame en uitdagende periode geweest! In dit artikel wil ik graag mijn kennis over Yatas Bedding met jouw delen!

Ela Wonen & Slapen, gevestigd in Rotterdam, is de officiële Yatas Bedding dealer.

 

Yatas Bedding meubelzaak Rotterdam

 

Since 1976…

Sinds 1976 is Yatas Bedding een internationaal beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Turkije. Dit bedrijf is de pionier op het gebied van de productie van medische matrassen en baza modellen – ook wel bekend als bed met opbergruimte -. Tegenwoordig heeft Yatas Bedding wereld wijd filialen! Zo is Ela Wonen & Slapen de eerste officiële Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen.

Referenties Yatas Bedding:

Zoals het op de officiële website van Yatas Bedding te zien is, heeft Yatas Bedding een enorme waslijst aan belangrijke referenties. Te denken valt aan ondere 5-sterren zoals Cigaran Palace, Topkapi Palace en Hilton hotel. Daarnaast heeft Yatas Bedding samenwerking met de meest welbekende Turkse Riviera hotels in ondere andere Bodrum, Antalya, Alanta en Didim. Tevens werkt Yatas Bedding samen met diverse overheidsinstanties bijv. het Parlementair Gebouwen en meest belangrijke instanties zoals universiteiten en ziekenhuizen. Last but not least, ook Turkish Airlines first class kiest voor Yatas Bedding! Klik hier voor meer informatie over de referenties van Yatas Bedding: referenties

Turkish Airlines partner van Yatas Bedding!

Collectie van Yatas Bedding.

De collectie van Yatas Bedding matrassen bestaat onder andere uit: HR-schuim, NASA Visco traagschuim en latex-schuim. Bij de productie van matrassen wordt gebruik gemaakt van de laatste hoogwaardige technologie en trend. Zo heeft u de keuze uit matrassen met Bonnell binnenvering of – mini – pocketvering met 5 of 7 zones. Yatas Bedding is de enige trotse bezitter van de volgende keurmerken: Woolmark, Hy Care, Sanitized, Purotex, Acti Gard en Aloe Vera. Daarnaast om uw nachtrust volledig compleet te maken produceert Yatas Bedding o.a.; vier seizoenen-dekbedden, visco kussens, matrasbeschermers, hoeslakens en nog veel meer slaaptextiel!!!

Bedden- en Boxen met Opbergruimte, zoals het baza opbergbedden, worden vakkundig geproduceerd in Turkije, met een robuuste metalen constructie en een geruststellende fabrieksgarantie van 2 jaar. Onderhoud is eenvoudig, wat de duurzaamheid bevordert. Deze veelzijdige bedden zijn beschikbaar in diverse stijlen, kleuren en stofferingen, waardoor ze naadloos passen in elke slaapkamerinrichting. Enkele opmerkelijke modellen uit de collectie zijn onder andere Lento en Somni, die comfort en functionaliteit combineren met een eigentijds design. Ontdek de perfecte mix van stijl en gemak met onze boxsprings met opbergruimte.

Boxspring met opbergruimte Yatas baza opbergbed              Bed met Opbergruimte Supreme Pedic baza    boxspring met opbergfunctie baza opbergbed Yatas

 

Naast de veelzijdige boxsprings met opbergruimte biedt Yatas Bedding ook een prachtige collectie hoofdborden. De hoofdborden zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor stijl en comfort. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek ontwerp, een modern statement of een tijdloze esthetiek, onze hoofdborden voegen een vleugje elegantie toe aan je slaapkamer. Voorbeelden van populaire hoofdborden zijn onder andere het Arella hoofdbord en het Lorenz hoofdbord, die elk een unieke uitstraling geven aan je bed en de algehele sfeer van de kamer verrijken. Ontdek de veelzijdigheid en verfijning van onze hoofdborden, ontworpen om jouw slaapkamer te transformeren tot een oase van comfort en stijl.

 

 

 

 

Vrijblijvend deskundig slaap advies: test center Yatas Bedding

Voor persoonlijk deskundig slaap advies kan je het beste met Ela Wonen & Slapen contact opnemen. Zo heb je de mogelijkheid om in de test center van Yatas Bedding alle matrassen op je gemak uit te testen. Vanzelfsprekend staan de slaapspecialisten graag jouw te woord en wordt al je vragen naar tevredenheid beantwoord!

Meer informatie en de contact gegevens vind je op de website van Ela Wonen & Slapen:klik
Voor meer slaapadvies info: medische matrassen van Yatas Bedding