1. Over Ela
 2. /
 3. Focus After Sale Service

Focus After Sale Service

Uiteraard doen we ons best om uw nieuwe bestellingen correct bij u af te leveren. Ondanks al onze inspanningen kan het zo zijn dat u bij ons een service moet melden. Vanzelfsprekend willen we u tijdens  de service procedure ook goed helpen. Wel hebben we hiervoor uw medewerking nodig.

Vriendelijk verzoeken we u om het onderstaand  formulier correct in te vullen en de gevraagde  documenten als bijlage toe te voegen. Uw service aanvraag wordt in behandeling genomen als we uw e-mail met bijbehorende documenten hebben ontvangen. U krijgt binnen 2 weken een bevestiging van uw e-mail en meer informatie over de voortgang van de service procedure. Voor al uw service vragen kunt u met ons per mail contact opnemen: aftersale.nederland@yatasglobal.com

  Uploaden foto https://prnt.sc/ kopie URL

  Service melding is alleen mogelijk via dit formulier.

  U dient in uw mail de onderstaande documenten als bijlage te versturen:

  • Foto van de factuur
  • Gedetailleerde foto van het product waarop het gebrek te zien is
  • Foto van het product zodat het compleet te zien om welk product het gaat

  Indien uw service aanvraag ”terecht beoordeeld” is dan hoeft u geen extra servicekosten te voldoen. Wel dient u rekening te houden met de voorrijkosten. De algemene levertijd van 8 – 10 weken is tevens van toepassing bij service bestellingen.

  Indien uw service aanvraag ”onterecht beoordeeld” is dan dient u vooraf de service kosten te vergoeden. Op deze manier kunnen we alsnog uw service oplossen.

  Op alle showroommodellen geldt er geen garantie. Een service vraag over een showroommodel kunnen we voorleggen bij onze firma of bij POS Service bedrijf. De kosten voor reparatie van de schade aan de showroommodellen dient de klant te vergoeden.

  Tevens kunnen we bij POS Service bureau een melding van uw service aanvraag doen. POS service is een onafhankelijk bedrijf. Zo stellen zij ook een service rapportage op. Op deze manier wordt uw service aanvraag ook door een externe bureau getoetst.  Indien blijkt dat er sprake is van een fabricage gebrek dan hoeft u geen extra servicekosten te voldoen. Bij gebruikersschade dient u vooraf de servicekosten te voldoen.

  TS 7167 RICHTLIJN 

  De beoordeling van de vraag of het matras doorgezakt is doen we volgens de richtlijn van TS 7167.  U dient volgens de richtlijn in 3 stappen duidelijke foto’s van het matras te versturen. We kunnen uw service vraag pas correct beoordelen indien u volgens deze procedure de foto’s van het matras heeft verstuurd.

  De 3-stappen procedure volgens de richtlijn TS 7167 om te kunnen beoordelen of er sprake is van een doorzakking van het matras:

  “Betaalbaar en bereikbaar designmerk voor een stijlvolle leven… Enza Home”

  Menu