Over Ela

DE MEUBELZAAK SPECIALIST 
Ela Wonen & Slapen is gespecialiseerd in de complete woninginrichting. Naast persoonlijk interieuradvies streven wij ook naar de beste klanttevredenheidsscore. Daarom is persoonlijk aandacht en goed service voor ons een must. Zo zijn onze adviseurs en monteurs goed opgeleid om kwaliteit te leveren.

De collectie van Yatas Bedding en Enza Home is van hoogwaardig kwaliteit en is bekroond met interntaionale keurmerken.

Daarnaast is onze woonwinkel Ela Wonen & Slapen de troste eigenaar van de Loyalty Award van Yatas Bedding!


LOYALTY AWARD YATAS BEDDING

Loyaliteit wordt gecreëerd door merkbeleving, dialoog, interactie, gevoel van waarde, vertrouwen en tevredenheid. Ela Wonen & Slapen staat natuurlijk achter deze belangrijke waarde! Niets is mooier dan om ook nog eens de Loyalty Award Yatas Bedding te winnen!!! 


ELA FACEBOOK & INSTAGRAM

Als enige baza bed specialist in Nederland vindt u bij ons de nieuwste modellen boxsprings met opbergruimte, bedden met opbergruimte oftewel de baza bedden van Yatas Bedding. Voor meer interieur inspiratie en actuele acties volg ons ook via  Instagram (@elawonenenslapen) en Facebook (Ela Wonen & Slapen). 

Volg ons ook via Facebook en Instragram zodat u altijd op de hoogte bent van de mooie aanbiedingen, nieuwe collectie en inspirerende blog artikelen:

Facebook pagina van Ela Wonen & Slapen

Instragram pagina van Ela Wonen & Slapen


ELA BLOG PAGINA

Op onze blogpagina vindt u allerlei weetjes en tips over onze  collectie  bankstellenhoekbankentafelsstoelenbeddenboxspringsbazamatrassendekbeddenkussens en nog veel meer.

Bezoek onze woonwinkel in Rotterdam of shop online!

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017