1. Blogs
  2. /
  3. Living Code: Stoer & Romantisch

Living Code: Stoer & Romantisch

 

De living code is bepalend voor de inrichting van o.a. de woonkamer, de eethoek en de slaapkamer. Op deze manier ziet u uw persoonlijkheid ook terug in de interieur keuze. Geloof me (echt hoor) het is niet een makkelijke opgave! Wilt u ook graag uw woningstijl een stoere romantische look geven? Durf dan te kiezen en combineer deze twee verschillende stijlen met elkaar. Lees verder hoe dat mogelijk is!

Crystal TV wandkast is mooi afgewerkt met zwart getemperd glas. Creëer met de accessoires een stoere en een romantische uitstraling

1. De TV Wandmeubel & Bankstel

De TV wandmeubel met natuurlijk bijpassende salontafel en bankstel kunt u het beste decoreren met stoere en romantische accessoires. Maak het niet onnodig druk. In ‘’man talk’’ gevallen kunnen de mannen een spannende WK wedstrijd volgen. Voor de dames geldt natuurlijk dat ze tijdens ‘’high thea’’ momenten gezellig kunnen roddelen (ok I know mannen kunnen ook goed roddelen )

Een stoere bank en fauteuil kan je goed combineren met losse sierkussens voor meer romantiek in huis…

3. De eethoek

Een stoere eettafel tijdens een romantisch etentje…
Voor dagelijks gebruik is een stoere eettafel ideaal. Moet zo bijvoorbeeld handig in gebruik zijn. En natuurlijk ook niet teveel onnodig in de weg staan. Maar ja, soms heeft men ook behoefte aan een romantisch etentje thuis…Gebruik mooie kaarsenhouders en servies set om voor een romantiek uitje…De details laat ik verder aan de mannen over!

Hoe stoer en romantiek kan een slaapkamer zijn…

4. De slaapkamer

De slaapkamer is natuurlijk uw privé zone…Maar ook de slaapkamer kunt u heel goed met stoere accenten en romantische details combineren. Met kleine investeringen is het mogelijk om van tijd tot tijd de slaapkamer mooi aan te passen. Bijvoorbeeld denk aan een dekbedovertrek in diverse kleuren en stijlen. Ook is dit super handig met seizoenwisseling! Op de nachtkastjes plaatst u mooie accessoires en sfeervolle verlichting.

Menu