Matras Wedding Premium | 5-Zone Pocket


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Selective Serie
  • Levertijd op voorraad

  • 595,-


Beschikbare opties:

Het Wedding Premium matras ondersteunt elk nieuw begin en geeft een frisse impuls aan levenslange relaties. Dit matras zorgt voor een unieke slaap ervaring door de superzachte matrastijk van pluche (teddystof) Doucinelle. Een ononderbroken nachtrust is verzekerd door de Free Zone-technologie die ervoor zorgt dat u de bewegingen van uw partner niet voelt. Dankzij het 5-zone pocketvering systeem dat onafhankelijke 

ondersteuning geeft aan de verschillende lichaamsgebieden kunt u altijd rekenen op de juiste persoonlijke ondersteuning voor uw lichaam. De zachte gewatteerde topper van het matras zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling zodat uw spieren ontspannen en u geen drukpunten ervaart. Dit matras heeft een midden-stevig ligcomfort. Uiteraard is dit 

matras anti-allergisch en anti-bacterieel. Door de toegepaste No-Turn technologie hoeft u dit matras niet om te draaien.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 32 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Royal Serie
Inclusief topper Ja
Pluche weefsel matrastijk Ja
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 200 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering Pocket binnenvering
Ligcomfort midden stevig
Afritsbare tijk Nee
Comfort Zone 5-Zone en Free-Zone
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Wedding Premium | 5 Zone Pocket | 090x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017