Matras Tesla Sleep | Free Zone Pocket


  • Model: Selective Serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 595,-


Beschikbare opties:

Het Tesla Sleep matras is innovatief doordat technieken worden toegepast om de kwaliteit van de slaap sterk te verbeteren. De gebruikte Tesla technologie is verwerkt in tricot van magnetisch garen. Deze technologie verhoogt volgens internationale testresultaten effectief slapen met 98% en verbetert de REM-slaap met 11%. De kern van dit matras bestaat uit onafhankelijk van elkaar bewegende pocketveren. Het matras biedt 

hierdoor veel comfort en geeft uw lichaam persoonlijke ondersteuning. De Free-Zone technologie zorgt ervoor dat partners elkaars bewegingen niet voelen tijdens de slaap. De Feran Ice technologie heeft en thermisch effect waardoor u altijd het slaap klimaat heeft wat bij u past. Heeft u het snel warm, dan zult u een koel slaap klimaat ervaren. Heeft u het juist snel koud dan ervaart u een prettig warm slaap klimaat. Uiteraard 

is dit matras anti-bacterieel en anti-allergisch. De Fresche technologie biedt een zelfreinigend effect waardoor dit matras jarenlang schoon en fris blijft. Door de No-Turn technologie hoeft dit matras niet te worden gedraaid.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 28 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Selective Serie
Feran Ice Technologie Ja
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 175 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering Pocket binnenvering
Ligcomfort midden stevig
Afritsbare tijk Nee
Comfort Zone Free Zone
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Fresche technologie Ja
120 - Dagen proefslapen Nee
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja met magnetische velden (dokter advies aanbevolen)
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Tesla Sleep | Free Zone Pocket | 090x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017