Matras Stress Balance | DHT Binnenvering


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Classic Serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 495,-


Beschikbare opties:

U zult van uw stress afkomen en uitgerust wakker worden op het Stress Balance matras. Door de gepatenteerde Celliant technologie verlaat de verzamelde spanning en statische elektriciteit uw lichaam tijdens de nachtrust. Deze uit uw lichaam opgeslagen energie wordt gerecycled waardoor u extra energie zult opdoen terwijl u slaapt. Daarnaast kunt u bij dit matras zeker zijn van een schoon slaap klimaat. Uiteraard is dit matras anti-bacterieel en anti-allergisch. Deze Matrastijk heeft zelfreinigende eigenschappen door combinatie van de Sanitized- en Purotex technologie. De Matrastijk is tevens afritsbaar en wasbaar. Het ligcomfort van dit matras is stevig. Door de combinatie van 

HR-koudschuim en het hoogwaardige DHT Bonell veersysteem kunt u jarenlang zeker zijn van een vormvast matras dat u gedurende lange tijd optimaal zal ondersteunen. De Matrastijk is gemaakt van zacht en huidvriendelijk katoen. De Feran Ice technologie die Yatas Bedding heeft toegepast zorgt voor extra vochtopname en een verkoelend effect. U zult het dus niet snel te warm krijgen op dit matras. U kunt deze matras eenzijdig beslapen.


Matras Specificaties
Afmeting matras 140x200
Afmeting hoogte matras 23 cm
Algemene levertijd 6 - 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Classic Serie
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 150 kg
Type schuim HR - Koudschuim
Type vering DHT Bonnel binnenvering
Ligcomfort Stevig
Afritsbare tijk Ja
Purotex technologie Ja
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Celliant technology Ja
Sanitized technologie Ja
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Stress Balance, yatas bedding

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017