Matras Star | DHT Binnenvering


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Classic Serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 195,-


Beschikbare opties:

Het x matrass is niet alleen zeer betaalbaar maar door de uitzonderlijk hoge kwaliteit ook nog eens ideaal voor een uitstekende nachtrust. De combinatie van onze gepatenteerde Sanitized technologie, natuurlijke materialen en koudschuim met de hoogste dichtheid zorgen voor een zeer hoog comfort. De Sanitized technologie zorgt dat uw matras jarenlang schoon en fris blijft. De DHT Bonell veren die zijn afgedekt 

met hoogwaardig koudschuim zorgen voor een perfecte ondersteuning en een midden-stevig ligcomfort dat na jaren gebruik nog net zo voelt als op de eerste dag. Dit matras is zeer geschikt voor alle seizoenen. De zomerzijde die bestaat uit een verkoelende katoenen bovenlaag helpt u om koel te blijven tijdens warme nachten. De winterzijde doorstikt met wol van hoge kwaliteit zorgt dat u het in koude nachten toch behaaglijk warm heeft.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 22 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Classic Serie
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 150 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering DHT-Bonnell binnenvering
Ligcomfort midden stevig
Woolmark keurmerk Ja
Winter- en zomerzijde Ja
Afritsbare tijk Nee
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Nee
Sanitized technologie Ja
Geweven matrastijk Ja
Ontvlambaarheid Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Dubbelzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Star, DHT Binnenvering/ 90x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017