Matras Seven Z Latex | 7-Zone Pocket


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Pure Touch Serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 495,-


Beschikbare opties:

Zoekt u een zacht tot midden-stevig matras dat uw lichaam goed ondersteunt maar geen drukpunten oplevert? Dan is het Seven-Z latex matras het ideale matras voor u. De bovenste laag van dit matras bestaat uit traagschuim. Deze technologie die oorspronkelijk voor de ruimtevaart ontwikkeld werd reageert op lichaamswarmte en vormt zich naar uw lichaam zodat u gelijkmatig en comfortabel wordt ondersteund. De laag natuurlijke latex daaronder, die uit het sap van de rubberboom wordt verkregen, dempt te veel druk door een flexibele veerkrachtige structuur. Deze latex laag zorgt tegelijkertijd dat het matras meer ademt wat voor een frisser slaap milieu zorgt. Dankzij de 7-zone pocketvering kern past dit matras zich perfect aan de krommingen van het lichaam aan, en ondersteunt het de natuurlijke curve van de wervelkolom in verschillende slaaphoudingen. Door gebruik te maken van de Free-Zone technologie wordt voorkomen dat partners 's nachts last hebben van elkaars draaibewegingen. Dit matras beschikt over een zachte huidvriendelijke katoenen bovenlaag. Door de gebruikte Sanitized technologie beschikt dit matras over zelfreinigende eigenschappen waardoor het matras jarenlang schoon en fris blijft. Uiteraard is het matras anti-allergisch en anti-bacterieel. Door de No-Turn technologie hoeft u het matras niet om te draaien.

Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 31 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Pure Touch Serie
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 175 kg
Type schuim Visco traagschuim in combinatie met latex schuim
Type vering Pocket binnenvering
Ligcomfort zacht - middenstevig
Afritsbare tijk Nee
Comfort Zone 7-Zone en Free-Zone
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Sanitized technologie Ja
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Seven Z Latex, 7-Zone Pocket/ 090x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017