Matras Roll Pack | Dream Box


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Roll Pack Matras
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 325,-


Beschikbare opties:


De Titanium Matrix Spring-technologie past zich aan alle soorten lichaam aan en oefent minder druk uit op uw hoofd-schoudergebied en kromming van de wervelkolom, wat een uniek comfort biedt. Yataş presenteert de Dream Box, een innovatieve benadering die slimme oplossingen biedt voor het moderne stadsleven en steeds veranderende slaapvereisten. Dream Box is ontwikkeld van slimme materialen van de toekomst en kan gemakkelijk worden gedragen en uit de verpakking worden gehaald en klaar worden gemaakt voor een comfortabel slaap. De Titanium Matrix Spring-technologie past zich aan alle soorten lichaam aan en oefent minder druk uit op uw hoofd-schoudergebied en kromming van de wervelkolom, wat een uniek comfort biedt. Active Support-technologie oefent de juiste hoeveelheid druk uit op zenuwen en aderen en helpt u een nieuwe start te maken voor de nieuwe dag. De afneembare hoes en de bekroonde stof houden je matras jarenlang schoon. Nadat je de snelle en praktische slaapoplossing van de Dream Box hebt ervaren, wordt elke dag een droom waarin je zult leven. Naar de mooiste dromen en gelukkige ochtenden met de Dream Box.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017