Matras Prestige Prime | Latex DHT Binnenvering


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Selective Serie
  • Levertijd 4 - 6 weken

  • 695,-


Beschikbare opties:

Het Prestige Prime matras is geschikt voor mensen die houden van een zeer stevig slaap comfort. Dit matras is in samenwerking met de universiteit van Istanbul ontworpen om de beste ondersteuning te bieden voor mensen met rugklachten. Het matras ondersteunt de wervelkolom uitstekend door de Monoblock Solid Core-technologie.

Deze technologie bestaat uit een stevige laag hoogwaardig koudschuim bovenop het DHT Bonell veersysteem. Tevens bevindt zich in de veren een kern van gegoten latex-schuim die zorgt voor totale balans en zeer stevig comfort. Hierdoor is dit matras geschikt voor elk lichaamsgewicht tot 250kg. Door de dubbel thermisch geharde Bonell veren blijft dit matras jarenlang vormvast. U zult na jaaren intensief gebruik nog steeds dezelfde ondersteuing ervaren als op de eerste dag.

Door de Edge Support Spring technologie beschikt dit matras over veren aan de randen die de matras aan alle kanten verstevigen. Hierdoor wordt het slaapoppervlak vergroot. Deze technologie is uniek en speciaal ontwikkeld door Yatas Bedding. Het matras beschikt over een zomer- en winterzijde.

Aan de zomerkant is de matrastijk doorstikt met zijde, wat een verkoelend effect geeft.

De 3d geweven matrastijk draagt hier ook aan bij door optimale ventilatie.

Aan de winterkant is de matrastijk doorstikt met zachte alpaca wol, de beste wolsoort die te krijgen is.

Dit zorgt voor een prettig warm slaap klimaat in de winter. Uiteraard is dit matras anti-allergisch en anti-bacterieel. Door gebruik te maken van de Sanitized technologie blijft het matras jarenlang schoon en fris.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 32 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Selective Serie
Merk Yatas Bedding
Alpaca Wool Ja
Monoblock vaste kern Ja
Silk zijde Ja
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 250 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering Edge Support binnenvering
Ligcomfort zeer stevig
Winter- en zomerzijde Ja
Afritsbare tijk Nee
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Sanitized technologie Ja
Geweven matrastijk 3-D luchtdoorlatend geweven matrastijk
Ontvlambaarheid Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Dubbelzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Prestige Prime | Latex DHT Binnenvering | 090x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017