Matras Natura Rest | DHT Binnenvering


  • 295,-


Beschikbare opties:

Een gezond en verkwikkend slaapcomfort is wat het Natura Rest matras u te bieden heeft. Een combinatie van natuurlijke materialen zorgt dat u het niet te warm en niet te koud zal hebben tijdens uw slaap. De bovenlaag van het matras is van huidvriendelijk katoen, dat anti-bacterieel en anti-allergisch is. De Matrastijk is doorstikt met alpaca wol, de beste natuurlijke wol soort die te krijgen is. Deze wol heeft een isolerende werking. Mensen die het snel koud hebben zullen merken dat het matras tot 30% meer warmte vasthoudt. Tegelijkertijd is Alpaca wol thermisch, wat inhoudt dat mensen die het snel warm hebben een verkoelend effect zullen opmerken en het juist koel zullen hebben tijdens hun slaap. De combinatie van hoogwaardig HR-koudschuim gecombineerd met de ongeevenaarde kwaliteit van de door Yatas Bedding ontwikkelde DHT Bonell vering zorgt voor een midden-stevig ligcomfort. U kunt er van verzekert zijn dat uw matras na jarenlang gebruik nog dezelfde ondersteuning biedt als op de eerste dag, dit matras is namelijk zeer vormvast. Ook zal uw matras schoon blijven. De Sanitized technologie biedt een zelfreinigend effect waardoor uw matras jarenlang schoon en fris blijft. Ook is de Matrastijk afritsbaar en wasbaar. Dit matras is eenzijdig te beslapen.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 20 cm
Algemene levertijd 6 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Classic serie
Onderhoud Zie onderhoudboekje
Merk Yatas Bedding
Alpaca Wool Ja
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 120 kg
Type schuim HR-koudschuim
Type vering DHT Bonnel binnenvering
Ligcomfort Midden stevig
Afritsbare tijk Ja
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Sanitized technologie Ja
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Gerelateerde producten

Tags: Matras Natura Rest | DHT Binnenvering

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017