Matras Legend Climatic | DHT Binnenvering


  • 695,-


Beschikbare opties:

Legendarisch slaapcomfort en vormvastheid die na jaren intensief gebruik nog net zo goed is als op de eerste dag. Vroeger was dat de normaalste zaak van de wereld maar tegenwoordig moet je er echt naar zoeken. Gelukkig beschikken alle matrassen van Yatas Bedding nog wel over deze legendarische eigenschappen, zo ook dit Legend Climatic matras. De wervelkolom wordt uitstekend ondersteund door de Monoblock Solid Core-technologie. Deze technologie bestaat uit een stevige laag hoogwaardig koudschuim bovenop het DHT Bonell veersysteem. Tevens bevindt zich in de veren een kern van gegoten latex-schuim die zorgt voor totale balans en stevig ligcomfort. Door de Adaptive technologie beschikt u over een slimme vorm van air conditioning. Bij deze technologie wordt de statische energie die uw lichaam verlaat tijdens de slaap gebruikt voor extra goede vochtopname. Zo wordt tot wel 67% meer vocht opgenomen dan bij andere matrassen. Wanneer u het erg warm hebt, en dus meer vocht verliest, draagt deze technologie door een slim verdampingsmechanisme bij aan een verkoeling van uw matras waardoor u een koel en fris slaap klimaat krijgt. Heeft u het snel koud in bed dan zal deze technologie de uit uw lichaam opgeslagen energie gebruiken om uw slaap klimaat prettig te verwarmen. U beschikt dus altijd over het bij u passende slaap klimaat. Door de Edge Support Spring technologie beschikt dit matras over veren aan de randen die de matras aan alle kanten verstevigen. Hierdoor wordt het slaapoppervlak vergroot. Deze technologie is uniek en speciaal ontwikkeld door Yatas Bedding. Door de No-Turn technologie hoeft u dit matras niet om te draaien. De bovenlaag van het matras bestaat uit zacht huidvriendelijk katoen. Uiteraard is dit matras anti-allergisch en anti-bacterieel.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 34 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Royal Serie
Interzum Award Ja
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 200 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering Edge binnenvering techniek
Ligcomfort stevig
Afritsbare tijk Nee
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Adaptive technologie Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Legend Climatic | DHT Binnenvering | 090x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017