Matras King Master | 10.000 Mini Pocket Handgemaakt | 160x200


  • 1.995,-


Beschikbare opties:

Slapen als een koning(in) kon tot nu toe alleen in een paleis. Vanaf nu is vorstelijk slapen voor iedereen weggelegd, gewoon in uw eigen slaapkamer door te kiezen voor het King Master matras. Het King Master matras biedt uitzonderlijk verfijnde ondersteuning die is opgebouwd uit meerdere niveaus. Het Hi-low veersysteem verzorgt de globale ondersteuning van uw lichaam. De hoge veren bieden een prettig zacht comfort en ondersteunen de lichtere delen van het lichaam. De lagere veren ondersteunen de zwaardere delen van het lichaam en bieden perfecte ondersteuning voor uw ruggengraat. Dit matras biedt echter ook een extra verfijnd ondersteuningsniveau door middel van de Posturflo HD technologie. Posturflo HD bestaat uit 10.000 van 's werelds kleinste handgemaakte pocketveren. Deze 10.000 slimme veren die non-stop functioneren, bieden u een nachtrust zoals u nooit eerder hebt gekend. Elk detail van uw lichaam wordt volledig ondersteunt door deze uiterst elastische kleine veren waardoor u ongekende ondersteuning zonder drukpunten zult ervaren. Tevens bieden deze veertjes perfecte ventilatie waardoor uw slaap klimaat heerlijk koel en geventileerd blijft. De zijdezachte matrastijk van katoensatijn maakt dit unieke matras compleet. Uiteraard is het matras anti-bacterieel en anti-allergisch. Door de No-Turn technologie hoeft u dit matras niet om te draaien. Dit ambachtelijke matras is volledig handgemaakt en is zo geavanceerd dat dit enkel aan de echte meesters in hun vakgebied wordt toevertrouwd.


Matras Specificaties
Afmeting matras 160 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 33 cm hoog
Algemene levertijd 8 - 10 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Royal Serie - Speciaal Collectie
Interzum Award Ja, product design award 2013
Merk Yatas Bedding
Active support technologie Ja
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 200 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering 10.000 handgemaakte mini pocket vering in de afmeting 20 mm hoog en 33 mm diameter en Hi-Low binnenvering technologie
Ligcomfort midden stevig tot zacht
Afritsbare tijk Nee
Comfort Zone Hi-Low comfort (dubbele vering)
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras King Master | 10.000 Handgemaakte Mini Pocket | 160x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017