Matras Hourglass Air | Hourglass Pocket


  • 475,-


Beschikbare opties:

3 AFZONDERLIJKE COMFORTZONES IN ÉÉN

Het Hourglass Air matras is een uniek product dat tot stand gekomen is dankzij de internationale samenwerking tussen Yatas Bedding en de wereldberoemde Amerikaanse fabrikant Legget & Platt. De unieke veren van het Hourglas Air 3-in-1 veersysteem hebben brede veren aan de boven- en onderkant en een smallere veer in het midden. De zandlopervorm die zo ontstaat garandeert zacht en optimaal slaap comfort voor alle lichaamsgewichten tot 200kg. De bovenste brede veer zorgt voor een soepel ligcomfort. De smallere veer in het midden draagt uw lichaamsgewicht en biedt door progressieve tegendruk de juiste ondersteuning. Progressieve tegendruk houdt in dat de veer meer tegendruk geeft bij zware belasting dan bij lichtere belasting zodat uw wervelkolom altijd de juiste vorm behoudt. De onderste veer heeft dezelfde functie als de bovenste en wordt ingezet wanneer u het matras op de andere kant gebruikt. Dankzij de Active Support technologie, die er voor zorgt dat de veren uw bewegingen onmiddellijk volgen, heeft u in elke slaaphouding dezelfde optimale ondersteuning. Door de Edge Support Spring technologie, waarbij alle randen van het matras door veren worden ondersteund, heeft u een extra breed slaapoppervlak. Met dit matras kunt u het comfort ervaren waarmee koninklijke families over heel de wereld slapen. Dit matras beschikt namelijk over een geweven linnen matrastijk wat zorgt voor een zacht en koel slaap klimaat. Uiteraard is deze matras anti-allergisch en anti-bacterieel.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 32 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Royal Serie
Merk Yatas Bedding
Active support technologie Ja
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 200 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering 3-binnenvering in een (dubbele binnenvering)
Ligcomfort zacht
Afritsbare tijk Nee
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Geweven matrastijk Linnen stoffering matrastijk
Dubbelzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: Matras Hourglass Air | Hourglass Binnenvering | 090x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017