Matras Duplex | DHT Binnenvering


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Selective Serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 695,-


Beschikbare opties:

Het Duplex matras is zeer geschikt voor mensen die soms wat harder en soms wat zachter willen slapen. Het duplex matras beschikt namelijk over 2 afdeklagen. Vindt u het matras nu te hard dan draait u het om en zult u een zachter oppervlak aantreffen. Wilt u het matras juist liever wat harder dan draait u het matras om en zult u het harde oppervlak aantreffen. Tevens zijn de gebruikte afdeklagen zodanig vervaardigd dat 

een perfecte drukverdeling plaatsvindt. Door gebruik te maken van Edge Support schuim, dat de randen van het matras verstevigt, ontstaat een breder slaap oppervlak. Zo is dit matras voor vrijwel iedere slaper geschikt. De door Yatas Bedding ontwikkelde DHT Bonell vering, die dubbel thermisch gehard is, garandeert jarenlange vormvastheid. U zult 

na jarenlang gebruik nog steeds de zelfde ondersteuning ervaren als op de eerste dag. De 3d-geweven Matrastijk zorgt voor extra ventilatie en een uitstekende vocht opname. U heeft dus altijd een droog en koel slaap klimaat. Uiteraard is deze matras anti-allergisch en anti-bacterieel. U kunt dus zeker zijn van een schoon en fris slaap comfort.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 31 cm hoog
Algemene levertijd 8 - 10 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Selective Serie
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 200 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering DHT-Bonnel binnenvering
Ligcomfort midden stevig tot hard
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen Ja
Geweven matrastijk 3-D ademend geweven matrastijk
Katoenen bovenlaag Ja
Dubbelzijdig te gebruiken Ja, ene zijde is zachter en de andere zijde is steviger

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: matras, yatas bedding, rotterdam, meubelzaak, woonwinkel, slaapadvies

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017