Matras Dream Box | Titanium Matrix Pocketvering | 090x200


  • 395,-


Beschikbare opties:

Kenmerken van Matras Dream Box 

Het Dream box matras, dat geleverd word in een eenvoudig te dragen doos, kunt u zelf makkelijk thuis opzetten. Het matras is praktisch en oefent weinig druk uit op uw schouders en hoofd. Ook de natuurlijke kromming van de ruggengraad word mooi in stand gehouden door onze titanium matrix veer. Deze is geschikt voor elk lichaamstype. Zodat u altijd de juiste ondersteuning ontvangt. Active Support Technology ondersteunt uw rug op een natuurlijke manier terwijl het ook zorgt voor de juiste druk op zenuwen en bloedvaten zodat u uitgerust wakker word, elke morgen. Het Dream Box Classic serie matras is in diverse afmetingen verkrijgbaar.


Matras Specificaties
Afmeting matras 90X200
Afmeting hoogte matras 28CM
Algemene levertijd 4-6 weken (*Indien op voorraad direct leverbaar)
Als showroom model te testen Ja
Serie Pure Touch (nieuwe collectie!)
Inclusief topper Nee
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse 125kg
Type schuim HR-koudschuim
Type vering Titanium Matrix pocketvering
Ligcomfort Middel stevig
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
120 - Dagen proefslapen NEE
Ontvlambaarheid Zie garantieboekje
Dubbelzijdig te gebruiken Nee
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: matras, dream box, titanium matrix, yatas bedding, rotterdam, woonwinkel, slaapwinkel

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017