Matras Cool Action | Free-Zone Pocket


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Selective Serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 395,-


Beschikbare opties:

Kenmerken van Matras Cool Action 

Het Cool Action matras geeft persoonlijke ondersteuning door onafhankelijk van elkaar bewegende pocketveren gecombineerd met de Free-Zone-technologie. Deze combinatie zorgt ervoor dat partners geen last hebben van elkaars draaibewegingen. Door de No-Turn technologie hoeft de matras niet te worden omgedraaid. U ondervindt thermisch comfort door de Feran Ice® technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het slaapklimaat zich aanpast aan uw wensen. Heeft u het snel koud dan zult u een aangenaam warm slaapcomfort opmerken. Heeft u het echter snel warm dan is dit matras heerlijk koel waardoor u ongestoord kunt slapen. Het cool action matras biedt u een zacht tot midden-stevig ligcomfort. Dit matras blijft bijzonder hygiënisch door gebruik te maken van de Fresche technologie die een anti-bacterieel en anti-allergisch slaap klimaat garandeert. Tevens is de Matrastijk afritsbaar zodat u deze kunt wassen. Op deze manier kunt u jaar na jaar verzekerd zijn van een schoon matras.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 27 cm hoog
Algemene levertijd 8 - 10 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Selective Serie
Feran Ice Technologie Ja
Merk Yatas Bedding
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 200 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering Pocket binnenvering
Ligcomfort Zacht - midden stevig
Afritsbare tijk Ja
Comfort Zone Free-Zone
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Fresche technologie Ja
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag Ja
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Gerelateerde producten

Tags: Matras Cool Action, 5 Zone Pocket/ 90x200

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017