Blogs

Blogs
Hoogsensitiviteit (HSP-er) & Interieur Inrichting

HET NIEUWE WONEN IS IDEAAL! 


Als we toe zijn aan een nieuw interieur dan proberen we met zo veel mogelijk factoren rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe trends die we willen volgen, de kleuren van het jaar die door een derde partij bepaald wordt en de mening van onze familie en vrienden weegt ook zwaar. Maar heeft u wel stil gestaan of het interieur wat u kiest ook wel bij uw hooggevoeligheid past? 
En nu het volgende...hooggevoeligheid en interieur keuze? Denk dus bijvoorbeeld aan een persoon die hooggevoelig is, ook wel bekend als ''HSP-er'' (Highly Sensitive Person).


Ohhh oke... en de vraag waarom we interieurkeuze en hooggevoeligheid met elkaar verbinden? Een belangrijke feit is dat 20% van de bevolking hooggevoelig is. Maar wat betekent hooggevoeligheid en bij wie komt deze voor? Hooggevoeligheid komt zowel bij de mannen als bij de vrouwen voor. Hooggevoeligheid speelt net zoals bij ouderen ook bij kinderen een belangrijke rol. Om u zelf of een ander als ''HSP-er'' te kunnen ''labelen'' is het belangrijk om te achterhalen of de typische kenmerken van hooggevoeligheid bij u voorkomt. Zie het absoluut niet alsof het heel erg negatief is om hooggevoelig te zijn. Zo zie ik het juist als een gave dus als een extra kracht. Het gaat er puur om hoe gaat de persoon die hooggevoelig is hiermee om.
TYPISCHE KENMERKEN VAN HSP-ER:


 1. U houdt niet van harde geluiden
 2. U vindt hoe iets aanvoelt, de textuur van iets belangrijk
 3. U voelt anderen goed aan
 4. U pikt de sfeer in een ruimte snel op
 5. U bent gevoelig voor de effecten van cafeïne
 6. U kijkt niet graag naar gewelddadige films
 7. U heeft moeite met opgelegde veranderingen
 8. U wordt vaak verlegen gevonden vooral vroeger
 9. U kunt niet meer goed nadenken als je honger heb
 10. U trekt zich bij drukte of tijdens drukke dragen liever terug
 11. Uw geur- en smaakgevoel is sterk ontwikkeld
 12. U heeft moeite met planning en krijgen van structuur
 13. U bent vaak plichtsgetrouw en perfectionistisch
 14. U heeft sneller last van stress en fysieke klachten als hoofdpijn, maag/darmklachten, vermoeidheid
 15. U vindt het lastig om grenzen aan te geven, staat altijd klaar voor anderen


RUST IS DE BASIS 

Hooggevoelige mensen hebben rust en stilte nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Daarom moeten zij specifieke eisen stellen aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een flexibele woon- en werkplek. Daarnaast is een goede rustige basis heel erg belangrijk. Neutrale basis en naturel tinten kleuren zijn erg belangrijk. De zachtheid van textiel voor een aangename akoestiek en een ontspannen thuisgevoel spelen ook een belangrijke rol. Op deze manier ervaart de hooggevoelige persoon zo min mogelijk prikkels uit haar/zijn eigen leef omgeving. HSP-er is een menstype dat het best functioneert in een rustig interieur waar hij/zij  op zijn/haar gemak kan zijn. GOEDE VERBINDING

Indien u hooggevoelige eigenschappen heeft dan beleeft u de indrukken intenser, zoals felle kleuren, drukte, geluid en stemmingen van anderen. Het nieuwe wonen is dan ideaal. Zo houdt u rekening met de ruimtes in huis waar u rustig en geconcentreerd kunt werken of kunt ontspannen. Op deze manier gaat u zich in uw eigen huis ook echt thuis voelen. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw interieur ook een goed gevoel van gast vrijheid uitstraalt. Want op deze manier kunt u zich met de uw familie en vrienden die u erg lief heeft verbinden. Immers een interieur waarin iedereen zich goed voelt maakt die verbinding mogelijk. 
FENG SHUI LEER

Feng Shui streeft naar het verbeteren van de omgeving waarin we leven, het harmoniseren van de het milieu en alles wat ons omringt, zoals ons huis. Er zijn veel do's bij Feng Shui, maar ook de nodige don't's. De vertaling van Feng Shui is aarde en hemel. Het is gebaseerd op principes van Chinese metafysica, zoals Ba Gua, de Vijf Elementen en het concept Chi-energie. Deze oude traditie (ouder dan 4000 jaar) werd bestudeerd en ontwikkeld door de Chinese cultuur. Feng Shui gaat ervan uit dat we kleine deeltjes in de ruimte zijn en dat allerlei soorten energie vanuit het universum, ons zowel fysiek als emotioneel beïnvloeden.Uw huis of beter gezegd de inrichting van uw woning is een spiegel van hoe u zich voelt. Is uw huis rommelig dan heeft dat een effect op u. Dit geldt ook als uw huis netjes opgeruimd is. Het is dus belangrijk om rekening te houden met de factoren die u onrustig maken of zorgen dat het rommelig wordt waaraan u zich ergert en hierdoor moe, lusteloos of juist gespannen voelt. Om uw gevoel in  huis te verbeteren kunt u gebruik maken van de Feng Shui leer. Met behulp van Feng Shui leer ontdekt u op welke wijze u de energie, de sfeer en hiermee uw gevoel in huis kunt verbeteren. Om een simpel voorbeeld te geven, een klok die niet meer werkt kunt u beter weg doen op deze manier wordt de energie in de kamer niet geblokkeerd. Dit geldt ook voor de meubels met scherpe randen. 
In Feng Shui wordt aanbevolen dat de hoeken van meubels niet scherp zijn. Scherpe hoeken versnellen de energie en schakelen die uit, leiden energiestromen in de verkeerde richting. Het is beter om meubels met ronde hoeken te hebben. Kortom let heel goed op de kleurkeuze en de design van uw meubels. Blogs
3 Ambitieuze Zussen & Wereldmerk Enza Home...

3 Ambitieuze Zussen & Wereldmerk Enza Home...

 

In deze blog kom jij meer te weten over wie achter de wereldmerk Enza Home staat...dat is namelijk 3 ambitieuze zussen! 

Bij Enza Home krijgen klanten een open, eerlijk en een persoonlijk interieurverhaal. Immers een stijlvol modern leven creëer je met de producten die in jouw leven een belangrijke plaats innemen. Met deze items in huis deel jij samen met jouw geliefden de mooiste momenten! Maar wie zijn de 3 zussen die de wereldmerk Enza Home in Nederland vertegenwoordigen?

 

Na een zware en een grote verbouwing die ongeveer 7 maanden lang heeft geduurd, was op 26 januari 2019 de officiële heropening van Enza Home in Rotterdam. Enza Home is een concept merk van Yatas Group die gevestigd is in Istanbul. De woonwinkel is compleet aangepast zodat de klanten in de showroom de ultieme woonbeleving kunnen ervaren. Voor een goede interieur oriëntatie, persoonlijk stijladvies en voor de nieuwste interieur design met een vleugje Italiaanse allure kunnen klanten bij Enza Home terecht. Yatas Bedding is een onderdeel van de concept shop. De meest innovatieve matrassen, kussens en textiel van Yatas Bedding kunnen klanten in de showroom op hun gemak testen. Op deze manier krijgen de klanten ook vrijblijvend persoonlijk slaapadvies. Bij Cafe Enza corner kunnen bezoekers zich heel goed vermaken. Kosteloos wordt er een versgemalen koffie,  espresso, cappuccino of een frisse jus d'orange met een lekker hapje aangeboden! Tevens is er een gratis parkeerterrein aanwezig.  Dankzij de ruime en vrije loop paden is de woonwinkel zeker kidsfriendly en rolstoelvriendelijk.  De overige extra handige faciliteiten in de woonwinkel is de baby verschoonkamer en een gezellige speeltafel!

 

Sefika, Yasemin en Hatice zijn drie zussen die de concept shop Enza Home in Nederland vertegenwoordigen! Lees verder en kom meer te weten over wie ze zijn en wat ze doen...


Hi it's me, ik ben Sefika   

Samen met mijn tweelingzus Hatice en zusje Yasemin werk ik bij Enza Home. Ik heb op Hogeschool Rotterdam, Personeel & Arbeid gestudeerd. Naast mijn studie heb ik ook diverse bijbanen gehad. Zo heb ik tijdens mijn laatste bijbaan als interieuradviseuse bij Ela Wonen & Slapen gewerkt. Destijds heb ik ook samen met  tweelingzus Hatice gewerkt. Wij hadden ontzettend veel plezier en vonden ons werk heel erg leuk. Daarom besloten wij om na onze studie voor ons zelf te beginnen en heb ik samen met mijn tweelingzus Hatice en zusje Yasemin onze meubelzaak Ela Rotterdam B.V. opgericht. In onze woonwinkel vertegenwoordigen wij Enza Home en Yatas Bedding. Deze twee zijn de belangrijkste concept merken van Yatas Group. Naast interieur- en slaapadvies houd ik mijzelf ook bezig met onze webshop en vind ik het heel erg leuk om foto’s te maken en te bewerken. Vanwege onze hechte band kan ik met mijn zussen heel goed samenwerken!  Zowel privé als zakelijk ondersteunen wij elkaar heel veel en leren wij elke dag weer iets nieuws! 

 

Hi it's me, ik ben Yasemin!   

Ik heb mijn opleiding Small Business & Retail Management aan de Haagse Hogeschool afgerond. Tijdens mijn studie ben ik ruim 15 jaar als rij-instructrice werkzaam geweest. In 2013 heb ik samen met mijn zus Sefika en Hatice onze eigen woonwinkel Ela Rotterdam  B.V. in Rotterdam geopend. De kwaliteit en de service van Enza Home en Yatas Bedding is van hoog niveau en de klanten waarderen deze service heel erg. Momenteel ben ik met een nieuw onderzoek bezig. Als ondernemer vind ik het heel leuk om nieuwe zaken te onderzoeken. Al deze informatie pas ik dan toe in ons bedrijf. Persoonlijk ben ik verantwoordelijk voor alle logistiek werkzaamheden. Tevens bezoek ik samen met mijn zussen de internationale meubelbeurzen. Zo gaan wij elk jaar naar de grootste meubelbeurs in Istanbul. Op deze manier krijgen wij de kans om de nieuwste collectie van Enza Home en Yatas Bedding te bewonderen. Uiteraard genieten wij van de mooie activiteiten die Yatas Group speciaal voor ons organiseert. Ik vind het ontzettend leuk om met Enza Home en Yatas Bedding samen te werken. Natuurlijk ben ik mijn zussen dankbaar voor alles. Wij hebben het samen heel erg gezellig en wij ondersteunen elkaar altijd met alles!

 

 

 

Hi it's me, ik ben Hatice...

Enza Home betekend voor mij liefde en ik heb bewust voor Enza Home gekozen! Ik ben afgestudeerd in bachelor Nederlands Rechten en Master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens mijn studie had ik een hele grote zoektocht naar mijzelf. De quote van Rumi, ''what you seek is seeking you''..past echt heel goed bij mij (yes ik houd van quotes :) ). Zo heb ik mijzelf tig keer afgevraagd over wat ik later zou wil worden...en de vraag waarom ik voor Nederlands Rechten heb gekozen kan ik in het kort als volgt beantwoorden. Ik was pas 19 jaar toen ik deze keuze had gemaakt. Op deze jonge leeftijd besefte ik al heel goed dat het erg belangrijk is om de regels en de taal van een land, waar je woonachtig bent, goed te weten. Want juist op deze manier kan je jezelf het beste verder ontwikkelen. Kortom, ik zie mijn studie als een belangrijk onderdeel van mijn zelfontwikkeling. Net zoals mijn tweelingzus Sefika, heb ik tijdens mijn bijbaan als interieuradviseuse mijn passie voor interieurstyling gevonden! Ik vind het ontzettend uitdagend om met de juiste items een woning mooi aan te kleden die ook bij de persoonlijkheid past. Tijdens al onze ups & downs momenten hebben wij ons elkaar altijd goed ondersteund. Wij vinden het erg leuk om Enza Home en Yatas Bedding in Nederland te moge vertegenwoordigen! Wij willen met Enza Home en Yatas Bedding aan iedereen een stijlvol, modern en een mooi leven bieden. 

 

Blogs
Gezond Slapen Met Yatas Bedding...

Jezelf belonen op een welverdiende goede nachtrust!

Na een hectische dag heeft een ieder behoefte aan een goede nachtrust. Het is algemeen bekend dat slapen een belangrijk onderdeel van ons leven is. Zo besteden we 1/3 deel van ons leven in bed! Natuurlijk slaapt niet iedereen evenveel. Ten eerste heeft iedereen een andere behoefte aan het aantal uur slaap voordat ze uitgerust zijn. Ten tweede slaapt niet iedereen even goed.

Zo blijkt uit onderzoek dat 40% van de mensen last heeft van slaapklachten en 25% heeft last van slaapstoornis.

Meest voorkomende klachten tijdens het slapen:

1. slapeloosheid zoals: slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden
2. snurken tijdens je slaap
3. slaapstoornissen bijv. nachtmerries en slaapwandelen
4. medische klachten zoals hernia, hoofdpijn, schouder- en nekklachten

Via deze link klik kan je een slaaptest doen om te kijken of je klachten tijdens het slapen hebt.

Er zijn verschillende methodes om van de bovenstaande klachten af te komen. Zo is het ontzettend belangrijk om op een goede matras te slapen. Helaas wordt dit door vele onderschat. Als ik de piramide van Maslow mag gebruiken dan zou ik een  goede matras onder de categorie van ”primaire lichamelijke behoeften” plaatsen.  Als slaapspecialist kan ik je zeker een goede matras adviseren,  je zult merken dat de klachten zullen verdwijnen!

Five-Z Visco Matras

Five-Z Visco matras van Yatas Bedding is een medisch gekwalificeerd full orthopedisch matras. Bovendien is het voor elk gewichtsklasse zeer geschikt. Dankzij de 5-zone pocket vering wordt het lichaam volledig ondersteund. De kern van het matras bestaat uit een Visco-Nasa laag met 60 DNS. Dit houdt in dat het matras naar je lichaamscontouren vormt. De wervelkolom ”het dubbele S vorm” wordt volledig ondersteund zodat je ’s ochtends geen rugklachten hebt. Bovendien kan je het matras dubbelzijdig gebruiken; de ene zijde van het matras is van zuiver scheerwol van de keurmerk Woolmark en de andere zijde is van katoen. Op deze manier heb je ’s winters geen last van de koude temperatuur en ’s zomers zal je niet overmatig zweten. Meer informatie over Five-Z Visco matras vind je via de link: meer informatie over Five-Z matras

Tip 1: maak gebruik van 120-dagen proefslapen om zeker te zijn dat Five-Z Visco matras voor jouw de ideale oplossing is!Voordelen van een goede nachtrust: 

Een goede nachtrust bied je zoveel voordelen. Zo zit je overdag vol energie, je kan je beter concentreren, je hebt geen last van lichamelijke klachten en je hebt minder last van spanningen. Een comfortabel matras is een must voor een goede nachtrust. Kies voor een goede matras als je tijdens het slapen niet met klachten wilt kampen. Onderschat dus de kwaliteit van je matras zeker niet! Met Five-Z Visco matras kies je in ieder geval voor een gezonde leefstijl!

Belangrijke referenties van Five-Z Visco mataras  van Yatas Bedding:

De meeste 5-sterren luxe hotels, te denken valt natuurlijk aan Hilton en de Turkse Riviera hotels kiezen ook voor Five-Z Comfort matras!  Met een Five-Z Visco matras breng je ook nog eens de 5-sterren comfort naar je eigen slaapkamer!

Hilton kiest voor Five-Z Visco matras!Via deze link vind je alle referenties: Referenties van Five-Z Visco matras
 

Hatice Kebap
Slaapspecialist Ela Wonen & Slapen
Bronvermelding:
– Alles over slaapstoornissen
(samenstelling: Redactie De Grote Gezondheidsalmanak (mediselect 2001) en MediacalPress AG (Zürich)
– Cartoos, A., Verstraeten, E., Cluydts, R., (2006). Neurophysiological aspects of primary insomnia: implications for its treatment. Sleep Med Rev 10(4), 255-66
Blogs
Nieuwe Trend In Nederland: De Baza!

De Specialist in Boxspring Met Opbergruimte...

Nederland maakt kennis met ''de baza''
(oftewel de box met opbergruimte!)

ela-bazaaa

In Nederland is ''baza'' de nieuwste trend. De ''baza'' is ook wel bekend als bed of boxspring met opbergruimte. Afhankelijk van de afmeting bestaat de baza uit een of twee boxen. Het hoofdbord heb je in diverse stijlen. Op de baza kan je alle type matrassen gebruiken. Voor diegene die nog niet up to date zijn, ga ik in dit artikel over de voordelen van zo’n baza boxspring met opbergruimte schrijven.

Uiteraard adviseer ik je  (als baza-specialist) om bij Ela Wonen & Slapen de baza te kopen! Zo krijg je bijvoorbeeld bij aanschaf van een Ela baza ook GRATIS Rina matras van Yatas Bedding! Voor meer informatie klik: Ela baza actie

1. Ruime opbergruimte: 

Aan de onderkant van de box – afhankelijk van de afmeting – die je hebt gekozen heb je een zeer ruime opbergruimte. Je kunt uit de volgende afmetingen kiezen: 80×200/90×200/100×200/120×200/140×200/160×200/180×200/200×200. Is het niet ideaal om je spullen op een nette en eenvoudige wijze op te bergen? Bovendien heb je er absoluut geen last van!

 extra opbergruimte voor al uw extra beddengoeden/seizoen spullen....

Dafne baza boxspring met opbergruimte.


2. Diverse stofferingen en kleur mogelijkheden:

Enfin, of je liever je bed met opbergruimte – dus de baza – in het stof wilt nemen of in leather like dit alles kan je zelf bepalen! Ter illustratie, zo wordt heel vaak een mooie kledingkast in wit hoogglans gecombineerd met een baza in kleur wit leather like uitvoering.

3. Hoofdborden in diverse stijlen:

Het hoofdbord van de baza, dus van het bed met opbergruimte,  is in diverse uitvoeringen mogelijk. Houd je liever van simple live dan zou ik een egale hoofdbord aanraden. Voor ''glam'' lovers hebben we natuurlijk hele mooie luxe boxspring modellen met opbergruimte! Bijvoorbeeld de Marquise baza is echt een mooie aanwinst voor jouw slaapkamer!

een luxe en elegante sfeer in uw slaapkamer...

Marquise baza boxspring met opbergruimte.


4. Voor elk type matras geschikt:

Als je een baza wilt kopen dan kun je gerust je eigen matras blijven gebruiken. Mits natuurlijk de afmeting van de baza en van het matras hetzelfde is. Ben je liever toch toe aan een nieuwe matras? Dan kan je natuurlijk bij Ela Wonen & Slapen terecht voor deskundig slaap advies.

   elk type matras kunt u op de baza modellen gebruiken...

5. Complete slaapkamer aanbieding incl. baza (bed met opbergruimte)

Uiteraard kan je bij Ela Wonen & Slapen – meubelzaak gevestigd in Rotterdam – terecht voor meerdere combinaties. Om een voorbeeld te geven, complete slaapkamer, baza (bed met opbergruimte) met kledingkast is nu verkrijgbaar voor slechts maar 495,-  En om het nog mooier te maken krijg je ook nog eens  GRATIS Rina matras van Yatas Bedding!


Ela Wonen & Slapen, woonwinkel is gevestigd in Rotterdam en is de enige woonwinkel die de beste baza modellen van Yatas Bedding verkoopt! Voor meer informatie over de baza en de aanbiedingen bezoek onze website: baza modellen bij Ela Wonen & Slapen

Blogs
BEDTIME: NO MAKE-UP...

Misschien studeerde je 's avonds nog heel laat en was je te moe om je gezicht te wassen of misschien had je zo'n drukke dag dat je er gewoon geen zin meer had... Laten we eerlijk zijn, het is ons vaker overkomen dan we willen toegeven. We zijn allemaal schuldig aan het in slaap vallen met onze make-up van tijd tot tijd, maar hier is waarom je zou moeten vermijden het kussen met een volledig gezicht te raken.

1. Het verstopt je poriën.

Je mooie gezicht moet ademen! Het is prima om overdag make-up aan te brengen maar voor het slapen gaan moet je verfrissend zijn voor een gloednieuwe dag. Op een avond make-up op je gezicht houden, zal je huid niet gek maken met puistjes, maar als de gewoonte aanhoudt, kan het acne-veroorzakende bacteriën in je poriën aantrekken - bah!

2. Het bouwt zich op op je kussen.

Hoe meer je de kussenhoes raakt met make-up, hoe meer oliën, poeders en chemicaliën zich op je kussen zullen opbouwen. Na verloop van tijd kan dit leiden tot vettige huid, vettig haar en een erg vies kussen! Of je nu make-up naar bed draagt of niet, je moet ervoor zorgen dat de kussensloop minstens één keer per maand wordt gewassen om ophoping van residu te voorkomen.

3. Het kan oogirritatie veroorzaken.

Het doet echt pijn als er iets vast komt te zitten in je ogen. Haar, wimpers, make-up residu-couldya niet !? Door te slapen met mascara en eyeliner kan de substantie in jouw ogen komen en kan tot ernstige oogirritatie leiden. Als je vaak niet de tijd hebt om je gezicht goed te wassen voordat je naar bed gaat, probeer dan wat make-up remover pads op je nachtkastje te bewaren.

4. Het kan voortijdige veroudering veroorzaken.

De hele dag door krijgt je gezicht veel stress. En wanneer je met make-up slaapt, krijgt jouw huid niet de kans om van die stress te herstellen. Dit kan leiden tot vroegtijdige veroudering, zoals de ontwikkeling van fijne lijntjes of rimpels. Was je gezicht, want je wilt je huid er zo jong en fris mogelijk laten uitzien!

5. Je hebt extra werk te doen in de ochtend.

Je hebt misschien niet genoeg tijd gehad om je make-up uit te doen voor het slapengaan, maar als je er aan doet, betekent dit minder tijd voor het ontbijt. We weten niets over jou, maar je zorgen maken over het afnemen van al je oude / vlekkerige make-up van gisteravond voordat je je frisse make-up opdoen is zo een pijn. Door 's nachts make-up weg te halen, heb je in de ochtend meer tijd en rust....

Blogs
De zomerkleuren in je huis...

GOUD BLOG 2COLORauqa foto

Tijdens de zomertijd wilt natuurlijk iedereen wel even naar ”verweggistan”…Zelf ben ik bijvoorbeeld echt een zeeliefhebber. De frisse aquamarine zee kleur, de felle gele zon en de hemelsblauw maakt mij zo gelukkig…Deze mooie zeekleuren kan je ook heel makkelijk in je huis toepassen! Lees welke kleuren je het beste kan combineren voor een sfeervol zomer in je huis..

 • Goud: combi kleuren wit – zwart en naturel pastel kleur

GOUD BLOG 2

Goud is de kleur van warmte en licht. Goud past het beste bij wit, zwart en naturel pastel kleuren.

 • Blauw: combi kleuren wit – zilver en grijs

BLAUW BLOG 2

COLOR

Blauw is een mooie moderne kleur en straalt dominantie uit. Combineer blauw met wit, zilver en grijs.

 • Aquamarine: combi kleuren naturel, champagne en blauw

KLEUR AQUAMARINE 2

auqa foto

Aquamarine is de kleur voor een vernieuwende start. Deze kleur match het beste met naturel pastel, champagne en blauwe kleur.

Blogs
Grote Verbouwing: Ela showroom makeover

Welkom: Enza Home & Yatas Bedding 

In deze blog besteed ik aandacht aan de grote verbouwing van onze showroom. Zo zullen we de komende 2 maanden ontzettend druk hebben met de verbouwing van onze showroom...We zijn ons bewust dat zo'n grote verbouwing niet makkelijk zal verlopen. Zo zit mijn hoofd echt vol met 5 W's en 1 H vragen (dus met ''wie, wat, waarom,wanneer en waar'' en ''hoe'' dus echt zucht, zucht en weer zucht....). De vraag waarom we onze showroom vernieuwen? Wij verkopen in onze woonwinkel Ela Wonen & Slapen de producten van Enza Home en Yatas Bedding. Als franchisenemer van Enza Home en Yatas Bedding willen we natuurlijk de beste aandacht en service aan al onze klanten geven. Immers de klantbeleving in een showroom is ontzettend belangrijk! Daarom hebben we besloten om onze showroom compleet te vernieuwen. Uiteindelijk als we deze grote verbouwing achter de rug hebben dan willen we natuurlijk u ook in onze nieuwe showroom graag verwelkomen! FASE 1: 

Zo moeten we in fase 1 heel veel nieuwe zaken regelen. Te denken valt bijvoorbeeld aan alle oude plafonds die eerst verwijderd moet worden. We gaan mooie plafonds plaatsen! Dit geldt ook voor de oude tegels, we krijgen mooie grote  sfeervolle tegels en ja ik ben echt in love met deze tegels... Ook alle muren krijgen een nieuw kleurtje! Daarnaast speelt natuurlijk al het overig sloopwerk een belangrijke rol.

FASE 2:

Na deze eerste fase verbouwingswerkzaamheden moeten we natuurlijk in fase 2 de nodige elektriciteit,  camerabewaking en geluidsinstallatie regelen. Ook zullen de glazen scheidingswanden (ik ben zo lang met deze glazen wanden bezig geweest nu zie ik deze glazenwanden in mijn dromen...) op de juiste plaatsen monteren...Ook alle overige werkzaamheden zullen we in deze fase zoveel mogelijk afronden...

FASE 3:

Onze gevel wordt ook compleet vernieuwd met de nieuwe logo van Enza Home en Yatas Bedding (het is zooo mooi en opvallend!!!) Het minst leuke gedeelte van zo'n verbouwing is dat je voor sommige werkzaamheden ook van andere afhankelijk bent. Zo ben ik een tijdje bezig geweest met de aanvraag van de bouwvergunning bij de gemeente. Natuurlijk moet zo'n vergunning eerst voor ''de ontvankelijkheid''  getoetst worden en na weet ik veel hoeveel weken (zucht) zullen we antwoord op onze vergunning aanvraag krijgen (een hele diepe zucht...). In zulke gevallen krijg ik echt het gevoel dat mijn gevoel op de proef gesteld wordt (ja oepss soms ben ik dus echt ongeduldig)


We zullen hard en gemotiveerd werken zodat we deze grote verbouwing op een soepele en leuke wijze kunnen afronden. Tijdens de verbouwing is onze woonwinkel gelukkig geopend en hebben we voor u speciaal de beste uitverkoop spektakels! Dankzij deze  verbouwing koopt u ook  nog eens met extra showroom korting de beste meubels! Voor de beste acties en inspiratie kunt u het beste onze website bezoeken!

Via Facebook en Instagram kunt u deze verbouwing volgen. We zullen de verschillende fases van de verbouwing met al onze volgers delen...en ja be patient, good things take time...Blogs
Make A Wish...

Ze zeggen ook wel dat je wens uitkomt als je een paardebloem in de lucht blaast...In de slaapkamer kan je zo'n mooie poster van Liv Corday (bron: http://livcorday.com) in ieder geval wegdromen...Voor een mooie simpele slaapkamer heb je eigenlijk ook niet zoveel nodig. Meestal wordt er te veel overbodige spullen (lees decoratie) gebruikt of de kleur combinatie is verkeerd toegepast...Wil jij liever een stijlvolle en een rustige slaapkamer lees dan verder...


Keep it personal...

Een slaapkamer moet je zien als je ''privelege.'' Zo moet het aan de ene kant rust en comfortabiliteit bieden tijdens het slapen en aan de andere kant wil je natuurlijk ''social media waardig'' (tenminste als je een actieve online social life hebt) stijlvol overkomen.


Wall Art

Voor een stijlvolle slaapkamer look hoef je in feite niet zo veel te investeren. Met simpele posters aan de muur (het liefst dan ook zo persoonlijk mogelijk) kan je makkelijk ''wall art'' creeeren. Zo kan je heel goed de posters van livcorday gebruiken en ook gelijk op een indirecte manier als achtergrond foto soort van boodschap geven.


Kleur en Stijl

Net zoals met kleding en make-up geldt ook voor de slaapkamer inrichting dat de kleuren die je gebruikt bij jouw ''persoonlijkheid'' moeten passen. Kies bijvoorbeeld voor zachte pastel kleuren gecombineerd met rose elementen voor een rustige look. Je hoeft ook absoluut niet te overdrijven met de decoratie en meubels. Houd goed rekening met de beschikbare ruimte ook hier geldt ''less is more''. 

Blogs
Kies de beste kledingkast in 4 stappen!

Stel, je droomt van een kledingkast die je compleet zelf kan samenstellen die aan jouw wensen en voorkeuren voldoet.... Dat is slechts in 4 stappen mogelijk! Goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse top merken  vind je bij Ela Wonen & Slapen. Voor de collectie van zweefdeurkasten, draaideurkasten en hoekkasten: alle kledingkasten


Stap 1: De afmeting van de kledingkast

Vanzelfsprekend kies je natuurlijk de kledingkast die ook in de slaapkamer gaat passen. Het klinkt heel logisch maar toch wordt deze stap heel vaak onderschat. Zowel de breedte als de hoogte van de kledingkast is van cruciaal belang. Houd ook rekening met de plek van de stop contact, het raam en de deur. Op deze manier voorkom je nare verrassingen. Tip: maak met je telefoon een kopie van het plattegrond van de kamer! 


Stap 2: De kleur van de kledingkast

De kleur van de slaapkamer wordt voor een groot deel bepaald door de kledingkast. Kies je liever voor een donkere kleur of houd je toch liever van lichtere kleuren? Ga je voor High Gloss model met een moderne strakke look of juist voor een klassieke stijl? Een andere mogelijkheid is om een kleurcombinatie te doen zoals bijvoorbeeld wit versus zwart. Tegenwoordig wordt hoogglans wit ook gecombineerd met eiken accenten zoals het op de foto hieronder is afgebeeld. Tevens is het mogelijk om de front deur ook met spiegel te nemen. Tip: gebruik altijd de kleuren staal om de beste keuze te maken!Stap 3: De indeling van de kledingkast

Een standaard indeling van de kledingkast kan je natuurlijk aanpassen met allerlei losse elementen. Te denken valt bijvoorbeeld aan onder andere; extra legplanken, la-elementen, verlichting, hang accessoires voor broeken, sjaals en strop dassen. Met deze elementen kan je de kledingkast efficiënter gebruiken. Naast deze elementen is het ook goed om te weten of je liever een schuifdeur kast neemt of liever een draaideur kast! Tip; vraag altijd om deze losse elementen, wellicht krijg je ook nog eens extra korting!


Stap 4: De prijs van de kledingkast

Als laatste stap komt de prijs aan de orde. Bepaal natuurlijk van te voren wat je budget is voor een kledingkast. Als je op zoek bent naar een budget model dan kan je profiteren van de mooie aanbiedingen. Wil je toch liever een exclusieve versie dan kan je de prijs min of meer aanpassen door de bovenstaande stappen dus; de afmeting, de kleur en de indeling van de kledingkast. Tip: focus je op de modellen die bij je budget passen! 
Voor meer informatie en/of offerte kan je het beste met Ela Wonen & Slapen contact opnemen. Van onze gespecialiseerde interieur adviseurs krijg je gratis advies!

Blogs
Schone en hygiënische matras

De huisstofmijt – een onzichtbaar klein – ongeveer 0,3 mm –  spinachtig beestje –  houdt van vochtige omgeving. Zo komt de huisstofmijt ook in je matras voor. Uit onderzoek is gebleken dat een matras maar liefst twee miljoen huisstofmijten telt! Wis je dat ook elk huisstofmijt tweehonderd keer zijn eigen lichaamsgewicht aan uitwerpselen produceert?! De vraag of je nog op een schone matras slaapt laat ik verder onbeantwoord…

Door de uitwerpselen van de huisstofmijt op je matras krijg je allergische reacties.
Huisstofmijt symptomen van allergieën zijn:

1. Een verstopte neus
2. Tranende/rode/jeukende ogen
3. Jeuk
4. Benauwdheid
5. Eczeem
6. Problemen met de ademhaling (snurken)
7. Uitslag op de huid
8. Astma
9. Niesbuien

De huisstofmijt bestrijden met een matras van Yatas Bedding:

Kies een matras van Yatas Bedding waarvan de tijk een anti-allergisch en anti-bacterieel is. De matrassen van Yatas Bedding is gepatenteerd en voorzien met vanPurotex®, Adaptive® enSanatized® keurmerken. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties gereduceerd. Je slaapomgeving wordt hygiënischer en gezonder! Hieronder vind je in het kort de omschrijving van de keurmerken.

Purotex®  technologie:
Purotex is de nieuwste innovatie van Bekaert’s, een gepatenteerde, revolutionaire technologie voor het creëren van een gezonde en schone slaapomgeving. De volledig natuurlijke probiotica ruimen de allergenen op die huisstofmijt allergie veroorzaken. Hierdoor krijg je tijdens het slapen geen last van allergische reacties!
 

Adaptiv technologie:
De afvoer van het lichaamsvocht wordt versnelt en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. De huisstofmijt kan zich in zo’n vochtvrije en koele omgeving niet verder ontwikkelen.Vochtvrij en verkoelend slapen wordt voor jouw een feit!
 
 
 
 
Sanatized®  technologie:

Dankzij de Sanatized technologie heb je niet meer last van onaangename geuren want het is geïntegreerd in de slaaptextiel en biedt een effectieve bescherming tegen bacteriën, huisstofmijten en schimmels. Astma-patiënten kunnen vrij ademen en zijn ze op deze manier verzekerd van een gezonde nachtrust!


Meer informatie over de Yatas Bedding matrassen vind je via deze link: matrassen van Yatas Bedding

Blogs
Goede Nachtrust...

Voor een gezonde levensstijl moet je aan je lichaam de benodigde (noodzakelijke) aandacht geven. Een goede nachtrust is daarom ook erg belangrijk. En ja sommige factoren zijn ook bepalend voor de keuze die je moet maken. Zoals heb je bepaalde lichamelijke klachten? Moet je rekening houden met je budget? 

Voor een goede slaap is ontspanning van lichaam en geest erg belangrijk. Tegenwoordig is dat nogal erg moeilijk door alle drukte. Ga bijvoorbeeld 's ochtends vroeg of 's avonds goed hardlopen, zwemmen of yoga doen. Na het sporten merk je echt het verschil want je voelt je weer een stuk beter en fitter. Wel is voor zo'n leefstijl zelfdiscipline en motivatie vereist. Want is het niet zonde om aan iets geld uit te geven terwijl je er helemaal geen gebruik van maakt...(?!)

Een goed matras is natuurlijk ook bepalend voor je gezondheid. Zo slaap je op een matras van Yatas Bedding de hele nacht goed door en word je 's ochtends uitgerust wakker.  De full orthopedische matrassen van Yatas Bedding zijn medisch getest en goed gekeurd.  Bijv. de tijk van het matras is anti-allergisch en anti-bacterieel. Sommige matrassen kan je ook nog een dubbelzijdig gebruiken; de winterzijde is van 100% natuurlijk scheerwol (is van Woolmark keurmerk) houdt het lichaam extra warm en de zomerzijde houdt het lichaam tijdens de warme zomerdagen lekker koel.

Om evt. verkeerde keuze tijdens het aanschaf van een nieuwe matras te voorkomen krijg je bij Ela Wonen & Slapen persoonlijk slaapadvies van Yatas Bedding. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van 120-dagen proefslapen. Dankzij deze omruilgarantie kunt u evt. het matras omruilen als u toch niet tevreden bent met uw aankoop. Uiteindelijk gaat het erom dat u in ieder geval de welverdiende nachtrust krijgt die je ook echt nodig hebt.Blogs
Gezond Slapen

Het leven bestaat uit keuzes maken (ohhh wat cliche) wees gerust gesteld ik ga hier niet de wannabe filosoof uithangen. Alleen als slaapspecialist, vraag ik mezelf af, wat men belangrijk vindt als ze een goede matras willen aanschaffen. Om te beginnen is de prijs van het matras bepalend. Afhankelijk van je budget koop je natuurlijk het matras dat bij jouw past. Lijkt het te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Lees dit blog als je een goede matras voor een mooie prijs wilt kopen...


Yatas Bedding 40-jaar!!!


Yatas Bedding is sinds 1976 gespecialiseerd in de productie van medische matrassen. Wie goed is met hoofdrekenen merkt al snel op dat Yatas Bedding 40 jaar bestaat!!! In verband met 40-jarige jubileum krijg je op de classic serie matrassen van Yatas Bedding nu extra korting van 50%


Blue Star matras:


Blue Star matras full orthopedisch nu voor 195,- euro!!!

Blue Star matras is een full orthopedisch matras van de classic serie. Dit matras is speciaal geschikt voor mensen met rugklachten. Het matras is middel matig stevig en is dubbelzijdig te gebruiken. De zomerzijde is van katoen en de winterzijde is van zuiver scheerwol. De kern van het matras heeft een Bonnel-binnen vering. Het matras is 25cm dik.


De prijs van dit matras in de afmeting 80x200 of 90x200 is nu met extra 50% korting nu voor:  195,- euro


2. Silver Therapy matras:Silver Therapy matras nu voor 150,- euro!!!

Silver Therapy matras is een nieuwe collectie van Yatas Bedding. Het matras is 23cm dik en is orthopedisch. Het matras is zacht - tot middelmatig. Het matras heeft een uitstekende luchtcirculatie, op deze manier slaapt u op een hygenische en gezonde matras.


De prijs van dit matras in de afmeting 90x200 is nu met extra 50% korting nu voor: 150,- euro 


3. Thermo Rest matras:Thermo Rest matras nu voor 195,- euro!!!

Thermo Rest matras is een zeer stevige matras met een afritsbare topper! Dit matras is zeer geschikt voor degene die op een zeer stevige matras willen slapen. Weliswaar lig je eigenlijk op een plank! Dus let goed op als je liever niet op al te stevige matras kan liggen dan kan je beter Blue Star of Silver Therapy kiezen. Zulke stevige matrassen is geschikt voor mensen met ernstige rugklachten zoals hernia.


Kortom, breng je gezondheid niet in gevaar en koop een matras die ook bij jouw past. Laat je verrassen door Yatas Bedding! Van de kwaliteit en van de prijs zal je in ieder geval zeer tevreden zijn!


Ela Wonen & Slapen, is de enige officiele Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen. Bezoek de showroom van de meubelzaak Ela Wonen & Slapen - u kunt op uw gemak de matrassen in de test center van Yatas Bedding testen en vrijblijvend slaapadvies krijgen!


klik: website van Ela Wonen & Slapen

Blogs
In Termijnen Betalen

Yatas Bedding 40-jaar!!!

Blogs
Nieuwe Trend In Nederland: De Baza!

De Specialist in Boxspring Met Opbergruimte...

Nederland maakt kennis met de baza
(oftewel de boxspring met opbergruimte!)

ela-bazaaa

In Nederland is ''baza'' de nieuwste trend. De ''baza'' is ook wel bekend als bed of boxspring met opbergruimte. Afhankelijk van de afmeting bestaat de baza uit een of twee boxen. Het hoofdbord heb je in diverse stijlen. Op de baza kan je alle type matrassen gebruiken. Voor diegene die nog niet up to date zijn, ga ik in dit artikel over de voordelen van zo’n baza bed

schrijven. Uiteraard adviseer ik je  (als baza-specialist) om bij Ela Wonen & Slapen de baza te kopen! Zo krijg je bijvoorbeeld bij aanschaf van een Ela baza incl. pocket matras ook nog eens kussen van Yatas! Voor meer informatie klik: Ela baza acti

1. Ruime opbergruimte: 

Aan de onderkant van de box – afhankelijk van de afmeting – die je hebt gekozen heb je een zeer ruime opbergruimte. Je kunt uit de volgende afmetingen kiezen: 80×200/90×200/100×200/120×200/140×200/160×200/180×200/200×200. Is het niet ideaal om je spullen op een nette en eenvoudige wijze op te bergen? Bovendien heb je er absoluut geen last van!

 extra opbergruimte voor al uw extra beddengoeden/seizoen spullen....


2. Diverse stofferingen en kleur mogelijkheden:

Enfin, of je liever je bed met opbergruimte – dus de baza – in het stof wilt nemen of in leather like dit alles kan je zelf bepalen! Ter illustratie, zo wordt heel vaak een mooie kledingkast in wit hoogglans gecombineerd met een baza in kleur wit leather like uitvoering.

3. Hoofdborden in diverse stijlen:

Het hoofdbord van de baza, dus van het bed met opbergruimte,  is in diverse uitvoeringen mogelijk. Houd je liever van simple live dan zou ik een egale hoofdbord aanraden. Voor ''glam'' lovers hebben we natuurlijk hele mooie luxe boxspring modellen met opbergruimte! Bijvoorbeeld de Marquise baza is echt een mooie aanwinst voor jouw slaapkamer!

een luxe en elegante sfeer in uw slaapkamer...


4. Voor elk type matras geschikt:

Als je een baza wilt kopen dan kun je gerust je eigen matras blijven gebruiken. Mits natuurlijk de afmeting van de baza en van het matras hetzelfde is. Ben je liever toch toe aan een nieuwe matras? Dan kan je natuurlijk bij Ela Wonen & Slapen terecht voor deskundig slaap advies.

   elk type matras kunt u op de baza modellen gebruiken...

5. Complete slaapkamer aanbieding incl. baza (bed met opbergruimte)

Uiteraard kan je bij Ela Wonen & Slapen – meubelzaak gevestigd in Rotterdam – terecht voor meerdere combinaties. Om een voorbeeld te geven, complete slaapkamer, baza (bed met opbergruimte) met kledingkast is nu verkrijgbaar voor slechts maar 495,-  En om het nog mooier te maken krijg je ook nog eens  GRATIS Rina matras van Yatas Bedding!


Ela Wonen & Slapen, woonwinkel is gevestigd in Rotterdam en is de enige woonwinkel die de beste baza modellen van Yatas Bedding verkoopt! Voor meer informatie over de baza en de aanbiedingen bezoek onze website: baza modellen bij Ela Wonen & Slapen

Blogs
`5 Sterren Comfort Tijdens Slapen

Jezelf belonen op een welverdiende goede nachtrust!

Na een hectische dag heeft een ieder behoefte aan een goede nachtrust. Het is algemeen bekend dat slapen een belangrijk onderdeel van ons leven is. Zo besteden we 1/3 deel van ons leven in bed! Natuurlijk slaapt niet iedereen evenveel. Ten eerste heeft iedereen een andere behoefte aan het aantal uur slaap voordat ze uitgerust zijn. Ten tweede slaapt niet iedereen even goed.

Zo blijkt uit onderzoek dat 40% van de mensen last heeft van slaapklachten en 25% heeft last van slaapstoornis.

Meest voorkomende klachten tijdens het slapen:

1. slapeloosheid zoals: slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden
2. snurken tijdens je slaap
3. slaapstoornissen bijv. nachtmerries en slaapwandelen
4. medische klachten zoals hernia, hoofdpijn, schouder- en nekklachten

Via deze link klik kan je een slaaptest doen om te kijken of je klachten tijdens het slapen hebt.

Er zijn verschillende methodes om van de bovenstaande klachten af te komen. Zo is het ontzettend belangrijk om op een goede matras te slapen. Helaas wordt dit door vele onderschat. Als ik de piramide van Maslow mag gebruiken dan zou ik een  goede matras onder de categorie van ”primaire lichamelijke behoeften” plaatsen.  Als slaapspecialist kan ik je zeker een goede matras adviseren,  je zult merken dat de klachten zullen verdwijnen!

Five-Z Visco Matras

Five-Z Visco matras van Yatas Bedding is een medisch gekwalificeerd full orthopedisch matras. Bovendien is het voor elk gewichtsklasse zeer geschikt. Dankzij de 5-zone pocket vering wordt het lichaam volledig ondersteund. De kern van het matras bestaat uit een Visco-Nasa laag met 60 DNS. Dit houdt in dat het matras naar je lichaamscontouren vormt. De wervelkolom ”het dubbele S vorm” wordt volledig ondersteund zodat je ’s ochtends geen rugklachten hebt. Bovendien kan je het matras dubbelzijdig gebruiken; de ene zijde van het matras is van zuiver scheerwol van de keurmerk Woolmark en de andere zijde is van katoen. Op deze manier heb je ’s winters geen last van de koude temperatuur en ’s zomers zal je niet overmatig zweten. Meer informatie over Five-Z Visco matras vind je via de link: meer informatie over Five-Z matras

Tip 1: maak gebruik van 120-dagen proefslapen om zeker te zijn dat Five-Z Visco matras voor jouw de ideale oplossing is!Voordelen van een goede nachtrust: 

Een goede nachtrust bied je zoveel voordelen. Zo zit je overdag vol energie, je kan je beter concentreren, je hebt geen last van lichamelijke klachten en je hebt minder last van spanningen. Een comfortabel matras is een must voor een goede nachtrust. Kies voor een goede matras als je tijdens het slapen niet met klachten wilt kampen. Onderschat dus de kwaliteit van je matras zeker niet! Met Five-Z Visco matras kies je in ieder geval voor een gezonde leefstijl!

Belangrijke referenties van Five-Z Visco mataras  van Yatas Bedding:

De meeste 5-sterren luxe hotels, te denken valt natuurlijk aan Hilton en de Turkse Riviera hotels kiezen ook voor Five-Z Comfort matras!  Met een Five-Z Visco matras breng je ook nog eens de 5-sterren comfort naar je eigen slaapkamer!

Hilton kiest voor Five-Z Visco matras!Via deze link vind je alle referenties: Referenties van Five-Z Visco matras
 

Hatice Kebap
Slaapspecialist Ela Wonen & Slapen
Bronvermelding:
– Alles over slaapstoornissen
(samenstelling: Redactie De Grote Gezondheidsalmanak (mediselect 2001) en MediacalPress AG (Zürich)
– Cartoos, A., Verstraeten, E., Cluydts, R., (2006). Neurophysiological aspects of primary insomnia: implications for its treatment. Sleep Med Rev 10(4), 255-66
Blogs
Exclusief baza model: Marquise Baza

Al eerder heb ik in mijn artikel over baza geschreven. zie link: wat is een baza eigenlijk? Nu wil ik graag de Marquis baza model uitlichten…Zo’n exclusief model behoeft natuurlijk extra aandacht!

New collectie!

Marquis baza is de nieuwe collectie van Yatas Bedding. Het model biedt een zeer elegante look.  De Marquis baza kan je zowel in stof als in leather look kiezen. Je hebt de keuze uit de volgende kleuren: Ecru, taup, blauw, creme, vison, licht bruin en pastel roze. Mijn favoriete kleur is de pastel roze kleur in het stof, zoals het op de foto is afgebeeld. De Marquis baza is in de volgende afmetingen verkrijgbaar: 150×200, 160×200  of 180×200.

Box – bed met opbergruimte:  
Marquis baza bed met opberguimte is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Dankzij de extra ruime opbergruimte aan de onder kant van de box heb je ook nog eens geen last van ruimte gebrek. De box heeft een metalen constructie en is zeer stevig. Elk type matras kan je op deze box gebruiken. Uiteraard is de box ook voorzien van extra veiligheidsrem. De veiligheidsrem remt bewegende lasten tijdens de beweging af of bewaakt deze tijdens stilstand. Stel, als je gebruik wilt maken van de opbergruimte dan kan je de veiligheidsrem gebruiken zodat de box niet omlaag kan vallen. Kortom, met uw persoonlijke veiligheid is er ook nog eens rekening gehouden!

Het hoofdbord: 

Hoofdbord van marquis baza zeer uniek gecapitonneerd afgewerkt
Hoofdbord van marquis baza zeer uniek gecapitonneerd afgewerkt

Het gecapitonneerd hoofdbord heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling!  Het hoofdbord heeft een mooie hoogte en is aan beide zijkanten professioneel vorm gegeven. Het stof van de baza is waterdicht en vuil afstotend op deze manier is het onderhoud zeer makkelijk en duurzaam.

Bij Ela Wonen & Slapen, is een meubelzaak in Rotterdam, kan je diverse exclusieve baza modellen bezichtigen. meer  informatie kan je vinden op de website www.elawonen.nl of bel naar 010 – 840 81 67 of mail naar info@elawonen.nl

Blogs
Make Over Project

Modernisering van de woningen dankzij de make-over projecten van Ela Wonen & Slapen!


De zakelijke klanten maken steeds meer gebruik  van het geheel vernieuwde ''make-over projecten'' van Ela Wonen & Slapen. Deze woonwinkel is gevestigd in Rotterdam. Dankzij de make-over projecten worden o.a. woningen die voor verhuur en voor verkoop gerenoveerd moeten worden volledig heringericht met meubilair in diverse stijlen. Te denken valt onder andere aan de woonkamer, slaapkamers, hobby kamer, de zolder, de eethoek en de hal. Zo wordt er rekening gehouden met de persoonlijke wensen en voorkeuren van de verhuurder en/of verkoper. Dit geldt natuurlijk ook voor het vrijgesteld budget. Daarnaast spelen de factoren zoals de voorziene leverdatum en de after sale service een belangrijke rol. Op deze manier is er wederzijds vertrouwen en tevredenheid. De bezorging en montage van de complete meubilair is kosteloos!

60-jarige woning is toe aan een make-over!

Laatst heeft Ela Wonen & Slapen een nieuw project aangeboden gekregen voor een woning die ruim 60 jaar lang (!!!) onbewoond is geweest. De hele woning is vanzelfsprekend toe aan een make-over!

Concept: modern stijl en basis kleur combi wit - antraciet 

Het is natuurlijk een  uitdagend project waaraan gewerkt moet worden. Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk wel trost gevend!  Samen met de klant wordt de stijl, de kleuren en de modellen een voor een uitgekozen. Alles wordt stip goed gemeten en in het CRM-bestand opgenomen. Aan de hand van de catalogus modellen en de showroom modellen krijgen de klanten een professionele schets van de hele woninginrichting. Dit alles neemt natuurlijk extra tijd in beslag en een goed overleg met alle partijen. Bij Ela Wonen & Slapen is persoonlijk aandacht ontzettend belangrijk.

Hoe is de woonkamer van deze 60-jarige woning compleet vernieuwd?

 1. Woonkamer: 

Er is na overleg en heel wat brainstorm werk met behulp van de kleuren wit en antraciet voor een moderne stijl gekozen. Om de eentonigheid te verbreken zijn de bankstellen gecombineerd met design poten en sierkussens. Tevens zijn de fauteuils met bijpassende bijzettafels gecombineerd om het plaatje compleet te maken. Desgewenst kan men deze hoek als privilege zone gebruiken. De TV kast in wit hoogglans uitvoering met wieltjes kan makkelijk in elk hoek geplaatst worden! De verlichting is met een grijze kap passend gemaakt voor de eethoek. Voor de woonkamer is er  gekozen voor losse 2-zitter en een loungebank. Op deze manier  is de woonkamer zowel voor logee als voor eigen gebruik zeer geschikt gemaakt!Blogs
Yatas Bedding In Nederland!

Ter kennismaking: Yatas Bedding!


Tijdens mijn werk heb ik in het verleden een geweldige kans gekregen om bij Yatas Bedding een traineeship te volgen. Zo werd ik intensief begeleid en heb ik </span><span style="line-height:1.7;">letterlijk</span><span style="line-height:1.7;"> van A</span><span style="line-height:1.7;"> tot Z  alle details omtrent de productie van de matrassen en baza bedden meegekregen. Tevens heb ik een cursus gevolgd op het hoofdkantoor in Istanbul. Het ''werk achter de schermen''oftewel al het internationaal logistiek werk </span><span style="line-height:1.7;">heeft me ontzettend geïnspireerd! </span><span style="line-height:1.7;"> Al met al is het</span><span style="line-height:1.7;"> natuurlijk voor mij </span><span style="line-height:1.7;">een ontzettend leerzame en uitdagende </span><span style="line-height:1.7;">periode geweest! In dit artikel wil ik graag mijn kennis over Yatas Bedding met jouw delen! </span>
<strong>Since 1976...</strong>


Sinds 1976 is Yatas Bedding een internationaal beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Turkije. Dit bedrijf is de pionier op het gebied van de productie  van medische matrassen en baza modellen - ook wel bekend als bed met opbergruimte -. Tegenwoordig heeft Yatas Bedding wereld wijd filialen! Zo is Ela Wonen & Slapen de enige officiële Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen.
<strong>Referenties Yatas Bedding:</strong>


Zoals het op de officiële website van Yatas Bedding te zien is, heeft Yatas Bedding een enorme waslijst aan belangrijke referenties. Te denken valt aan ondere 5-sterren zoals Cigaran Palace, Topkapi Palace en Hilton hotel. Daarnaast heeft Yatas Bedding samenwerking met de meest welbekende Turkse Riviera hotels in ondere andere Bodrum, Antalya, Alanta en Didim. Tevens werkt Yatas Bedding samen met diverse <span style="line-height:1.7;">overheidsinstanties bijv. het Parlementair Gebouwen </span><span style="line-height:1.7;">en meest belangrijke instanties zoals universiteiten en ziekenhuizen. </span><span style="line-height:1.7;">Last but not least, ook Turkish Airlines first class kiest voor Yatas Bedding! Klik hier voor meer informatie over de referenties van Yatas Bedding: <a href="http://www.yatasprojects.com/referanslarimiz/" target="_blank">referenties</a></span>
[caption id="attachment_619" align="alignleft" width="169"]<img class="  wp-image-619 alignleft" src="https://elalady.files.wordpress.com/2015/11/t-b-m-m-misafirhaneleri.jpg" alt="T.B.M.M.-MISAFIRHANELERI" width="169" heig

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017