Blogs

Blogs
Grote Verbouwing: Ela showroom makeover

Welkom: Enza Home & Yatas Bedding 

In deze blog besteed ik aandacht aan de grote verbouwing van onze showroom. Zo zullen we de komende 2 maanden ontzettend druk hebben met de verbouwing van onze showroom...We zijn ons bewust dat zo'n grote verbouwing niet makkelijk zal verlopen. Zo zit mijn hoofd echt vol met 5 W's en 1 H vragen (dus met ''wie, wat, waarom,wanneer en waar'' en ''hoe'' dus echt zucht, zucht en weer zucht....). De vraag waarom we onze showroom vernieuwen? Wij verkopen in onze woonwinkel Ela Wonen & Slapen de producten van Enza Home en Yatas Bedding. Als franchisenemer van Enza Home en Yatas Bedding willen we natuurlijk de beste aandacht en service aan al onze klanten geven. Immers de klantbeleving in een showroom is ontzettend belangrijk! Daarom hebben we besloten om onze showroom compleet te vernieuwen. Uiteindelijk als we deze grote verbouwing achter de rug hebben dan willen we natuurlijk u ook in onze nieuwe showroom graag verwelkomen! FASE 1: 

Zo moeten we in fase 1 heel veel nieuwe zaken regelen. Te denken valt bijvoorbeeld aan alle oude plafonds die eerst verwijderd moet worden. We gaan mooie plafonds plaatsen! Dit geldt ook voor de oude tegels, we krijgen mooie grote  sfeervolle tegels en ja ik ben echt in love met deze tegels... Ook alle muren krijgen een nieuw kleurtje! Daarnaast speelt natuurlijk al het overig sloopwerk een belangrijke rol.

FASE 2:

Na deze eerste fase verbouwingswerkzaamheden moeten we natuurlijk in fase 2 de nodige elektriciteit,  camerabewaking en geluidsinstallatie regelen. Ook zullen de glazen scheidingswanden (ik ben zo lang met deze glazen wanden bezig geweest nu zie ik deze glazenwanden in mijn dromen...) op de juiste plaatsen monteren...Ook alle overige werkzaamheden zullen we in deze fase zoveel mogelijk afronden...

FASE 3:

Onze gevel wordt ook compleet vernieuwd met de nieuwe logo van Enza Home en Yatas Bedding (het is zooo mooi en opvallend!!!) Het minst leuke gedeelte van zo'n verbouwing is dat je voor sommige werkzaamheden ook van andere afhankelijk bent. Zo ben ik een tijdje bezig geweest met de aanvraag van de bouwvergunning bij de gemeente. Natuurlijk moet zo'n vergunning eerst voor ''de ontvankelijkheid''  getoetst worden en na weet ik veel hoeveel weken (zucht) zullen we antwoord op onze vergunning aanvraag krijgen (een hele diepe zucht...). In zulke gevallen krijg ik echt het gevoel dat mijn gevoel op de proef gesteld wordt (ja oepss soms ben ik dus echt ongeduldig)


We zullen hard en gemotiveerd werken zodat we deze grote verbouwing op een soepele en leuke wijze kunnen afronden. Tijdens de verbouwing is onze woonwinkel gelukkig geopend en hebben we voor u speciaal de beste uitverkoop spektakels! Dankzij deze  verbouwing koopt u ook  nog eens met extra showroom korting de beste meubels! Voor de beste acties en inspiratie kunt u het beste onze website bezoeken!

Via Facebook en Instagram kunt u deze verbouwing volgen. We zullen de verschillende fases van de verbouwing met al onze volgers delen...en ja be patient, good things take time...Blogs
Make A Wish...

Ze zeggen ook wel dat je wens uitkomt als je een paardebloem in de lucht blaast...In de slaapkamer kan je zo'n mooie poster van Liv Corday (bron: http://livcorday.com) in ieder geval wegdromen...Voor een mooie simpele slaapkamer heb je eigenlijk ook niet zoveel nodig. Meestal wordt er te veel overbodige spullen (lees decoratie) gebruikt of de kleur combinatie is verkeerd toegepast...Wil jij liever een stijlvolle en een rustige slaapkamer lees dan verder...


Keep it personal...

Een slaapkamer moet je zien als je ''privelege.'' Zo moet het aan de ene kant rust en comfortabiliteit bieden tijdens het slapen en aan de andere kant wil je natuurlijk ''social media waardig'' (tenminste als je een actieve online social life hebt) stijlvol overkomen.


Wall Art

Voor een stijlvolle slaapkamer look hoef je in feite niet zo veel te investeren. Met simpele posters aan de muur (het liefst dan ook zo persoonlijk mogelijk) kan je makkelijk ''wall art'' creeeren. Zo kan je heel goed de posters van livcorday gebruiken en ook gelijk op een indirecte manier als achtergrond foto soort van boodschap geven.


Kleur en Stijl

Net zoals met kleding en make-up geldt ook voor de slaapkamer inrichting dat de kleuren die je gebruikt bij jouw ''persoonlijkheid'' moeten passen. Kies bijvoorbeeld voor zachte pastel kleuren gecombineerd met rose elementen voor een rustige look. Je hoeft ook absoluut niet te overdrijven met de decoratie en meubels. Houd goed rekening met de beschikbare ruimte ook hier geldt ''less is more''. 

Blogs
Kies de beste kledingkast in 4 stappen!

Stel, je droomt van een kledingkast die je compleet zelf kan samenstellen die aan jouw wensen en voorkeuren voldoet.... Dat is slechts in 4 stappen mogelijk! Goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse top merken  vind je bij Ela Wonen & Slapen. Voor de collectie van zweefdeurkasten, draaideurkasten en hoekkasten: alle kledingkasten


Stap 1: De afmeting van de kledingkast

Vanzelfsprekend kies je natuurlijk de kledingkast die ook in de slaapkamer gaat passen. Het klinkt heel logisch maar toch wordt deze stap heel vaak onderschat. Zowel de breedte als de hoogte van de kledingkast is van cruciaal belang. Houd ook rekening met de plek van de stop contact, het raam en de deur. Op deze manier voorkom je nare verrassingen. Tip: maak met je telefoon een kopie van het plattegrond van de kamer! 


Stap 2: De kleur van de kledingkast

De kleur van de slaapkamer wordt voor een groot deel bepaald door de kledingkast. Kies je liever voor een donkere kleur of houd je toch liever van lichtere kleuren? Ga je voor High Gloss model met een moderne strakke look of juist voor een klassieke stijl? Een andere mogelijkheid is om een kleurcombinatie te doen zoals bijvoorbeeld wit versus zwart. Tegenwoordig wordt hoogglans wit ook gecombineerd met eiken accenten zoals het op de foto hieronder is afgebeeld. Tevens is het mogelijk om de front deur ook met spiegel te nemen. Tip: gebruik altijd de kleuren staal om de beste keuze te maken!Stap 3: De indeling van de kledingkast

Een standaard indeling van de kledingkast kan je natuurlijk aanpassen met allerlei losse elementen. Te denken valt bijvoorbeeld aan onder andere; extra legplanken, la-elementen, verlichting, hang accessoires voor broeken, sjaals en strop dassen. Met deze elementen kan je de kledingkast efficiënter gebruiken. Naast deze elementen is het ook goed om te weten of je liever een schuifdeur kast neemt of liever een draaideur kast! Tip; vraag altijd om deze losse elementen, wellicht krijg je ook nog eens extra korting!


Stap 4: De prijs van de kledingkast

Als laatste stap komt de prijs aan de orde. Bepaal natuurlijk van te voren wat je budget is voor een kledingkast. Als je op zoek bent naar een budget model dan kan je profiteren van de mooie aanbiedingen. Wil je toch liever een exclusieve versie dan kan je de prijs min of meer aanpassen door de bovenstaande stappen dus; de afmeting, de kleur en de indeling van de kledingkast. Tip: focus je op de modellen die bij je budget passen! 
Voor meer informatie en/of offerte kan je het beste met Ela Wonen & Slapen contact opnemen. Van onze gespecialiseerde interieur adviseurs krijg je gratis advies!

Blogs
Schone en hygiënische matras

De huisstofmijt – een onzichtbaar klein – ongeveer 0,3 mm –  spinachtig beestje –  houdt van vochtige omgeving. Zo komt de huisstofmijt ook in je matras voor. Uit onderzoek is gebleken dat een matras maar liefst twee miljoen huisstofmijten telt! Wis je dat ook elk huisstofmijt tweehonderd keer zijn eigen lichaamsgewicht aan uitwerpselen produceert?! De vraag of je nog op een schone matras slaapt laat ik verder onbeantwoord…

Door de uitwerpselen van de huisstofmijt op je matras krijg je allergische reacties.
Huisstofmijt symptomen van allergieën zijn:

1. Een verstopte neus
2. Tranende/rode/jeukende ogen
3. Jeuk
4. Benauwdheid
5. Eczeem
6. Problemen met de ademhaling (snurken)
7. Uitslag op de huid
8. Astma
9. Niesbuien

De huisstofmijt bestrijden met een matras van Yatas Bedding:

Kies een matras van Yatas Bedding waarvan de tijk een anti-allergisch en anti-bacterieel is. De matrassen van Yatas Bedding is gepatenteerd en voorzien met vanPurotex®, Adaptive® enSanatized® keurmerken. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties gereduceerd. Je slaapomgeving wordt hygiënischer en gezonder! Hieronder vind je in het kort de omschrijving van de keurmerken.

Purotex®  technologie:
Purotex is de nieuwste innovatie van Bekaert’s, een gepatenteerde, revolutionaire technologie voor het creëren van een gezonde en schone slaapomgeving. De volledig natuurlijke probiotica ruimen de allergenen op die huisstofmijt allergie veroorzaken. Hierdoor krijg je tijdens het slapen geen last van allergische reacties!
 

Adaptiv technologie:
De afvoer van het lichaamsvocht wordt versnelt en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. De huisstofmijt kan zich in zo’n vochtvrije en koele omgeving niet verder ontwikkelen.Vochtvrij en verkoelend slapen wordt voor jouw een feit!
 
 
 
 
Sanatized®  technologie:

Dankzij de Sanatized technologie heb je niet meer last van onaangename geuren want het is geïntegreerd in de slaaptextiel en biedt een effectieve bescherming tegen bacteriën, huisstofmijten en schimmels. Astma-patiënten kunnen vrij ademen en zijn ze op deze manier verzekerd van een gezonde nachtrust!


Meer informatie over de Yatas Bedding matrassen vind je via deze link: matrassen van Yatas Bedding

Blogs
Goede Nachtrust...

Voor een gezonde levensstijl moet je aan je lichaam de benodigde (noodzakelijke) aandacht geven. Een goede nachtrust is daarom ook erg belangrijk. En ja sommige factoren zijn ook bepalend voor de keuze die je moet maken. Zoals heb je bepaalde lichamelijke klachten? Moet je rekening houden met je budget? 

Voor een goede slaap is ontspanning van lichaam en geest erg belangrijk. Tegenwoordig is dat nogal erg moeilijk door alle drukte. Ga bijvoorbeeld 's ochtends vroeg of 's avonds goed hardlopen, zwemmen of yoga doen. Na het sporten merk je echt het verschil want je voelt je weer een stuk beter en fitter. Wel is voor zo'n leefstijl zelfdiscipline en motivatie vereist. Want is het niet zonde om aan iets geld uit te geven terwijl je er helemaal geen gebruik van maakt...(?!)

Een goed matras is natuurlijk ook bepalend voor je gezondheid. Zo slaap je op een matras van Yatas Bedding de hele nacht goed door en word je 's ochtends uitgerust wakker.  De full orthopedische matrassen van Yatas Bedding zijn medisch getest en goed gekeurd.  Bijv. de tijk van het matras is anti-allergisch en anti-bacterieel. Sommige matrassen kan je ook nog een dubbelzijdig gebruiken; de winterzijde is van 100% natuurlijk scheerwol (is van Woolmark keurmerk) houdt het lichaam extra warm en de zomerzijde houdt het lichaam tijdens de warme zomerdagen lekker koel.

Om evt. verkeerde keuze tijdens het aanschaf van een nieuwe matras te voorkomen krijg je bij Ela Wonen & Slapen persoonlijk slaapadvies van Yatas Bedding. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van 120-dagen proefslapen. Dankzij deze omruilgarantie kunt u evt. het matras omruilen als u toch niet tevreden bent met uw aankoop. Uiteindelijk gaat het erom dat u in ieder geval de welverdiende nachtrust krijgt die je ook echt nodig hebt.Blogs
Gezond Slapen

Het leven bestaat uit keuzes maken (ohhh wat cliche) wees gerust gesteld ik ga hier niet de wannabe filosoof uithangen. Alleen als slaapspecialist, vraag ik mezelf af, wat men belangrijk vindt als ze een goede matras willen aanschaffen. Om te beginnen is de prijs van het matras bepalend. Afhankelijk van je budget koop je natuurlijk het matras dat bij jouw past. Lijkt het te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Lees dit blog als je een goede matras voor een mooie prijs wilt kopen...


Yatas Bedding 40-jaar!!!


Yatas Bedding is sinds 1976 gespecialiseerd in de productie van medische matrassen. Wie goed is met hoofdrekenen merkt al snel op dat Yatas Bedding 40 jaar bestaat!!! In verband met 40-jarige jubileum krijg je op de classic serie matrassen van Yatas Bedding nu extra korting van 50%


Blue Star matras:


Blue Star matras full orthopedisch nu voor 195,- euro!!!

Blue Star matras is een full orthopedisch matras van de classic serie. Dit matras is speciaal geschikt voor mensen met rugklachten. Het matras is middel matig stevig en is dubbelzijdig te gebruiken. De zomerzijde is van katoen en de winterzijde is van zuiver scheerwol. De kern van het matras heeft een Bonnel-binnen vering. Het matras is 25cm dik.


De prijs van dit matras in de afmeting 80x200 of 90x200 is nu met extra 50% korting nu voor:  195,- euro


2. Silver Therapy matras:Silver Therapy matras nu voor 150,- euro!!!

Silver Therapy matras is een nieuwe collectie van Yatas Bedding. Het matras is 23cm dik en is orthopedisch. Het matras is zacht - tot middelmatig. Het matras heeft een uitstekende luchtcirculatie, op deze manier slaapt u op een hygenische en gezonde matras.


De prijs van dit matras in de afmeting 90x200 is nu met extra 50% korting nu voor: 150,- euro 


3. Thermo Rest matras:Thermo Rest matras nu voor 195,- euro!!!

Thermo Rest matras is een zeer stevige matras met een afritsbare topper! Dit matras is zeer geschikt voor degene die op een zeer stevige matras willen slapen. Weliswaar lig je eigenlijk op een plank! Dus let goed op als je liever niet op al te stevige matras kan liggen dan kan je beter Blue Star of Silver Therapy kiezen. Zulke stevige matrassen is geschikt voor mensen met ernstige rugklachten zoals hernia.


Kortom, breng je gezondheid niet in gevaar en koop een matras die ook bij jouw past. Laat je verrassen door Yatas Bedding! Van de kwaliteit en van de prijs zal je in ieder geval zeer tevreden zijn!


Ela Wonen & Slapen, is de enige officiele Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen. Bezoek de showroom van de meubelzaak Ela Wonen & Slapen - u kunt op uw gemak de matrassen in de test center van Yatas Bedding testen en vrijblijvend slaapadvies krijgen!


klik: website van Ela Wonen & Slapen

Blogs
In Termijnen Betalen

Yatas Bedding 40-jaar!!!

Blogs
Nieuwe trend in Nederland: de baza!

Nederland maakt kennis met de baza! 

ela-bazaaa

In Nederland is ''baza'' de nieuwste trend. De ''baza'' is ook wel bekend als bed of boxspring met opbergruimte. Afhankelijk van de afmeting bestaat de baza uit een of twee boxen. Het hoofdbord heb je in diverse stijlen. Op de baza kan je alle type matrassen gebruiken. Voor diegene die nog niet up to date zijn, ga ik in dit artikel over de voordelen van zo’n baza bed

schrijven. Uiteraard adviseer ik je  (als baza-specialist) om bij Ela Wonen & Slapen de baza te kopen! Zo krijg je bijvoorbeeld bij aanschaf van een Ela baza incl. pocket matras ook nog eens kussen van Yatas! Voor meer informatie klik: Ela baza actie 

1. Ruime opbergruimte: 

Aan de onderkant van de box – afhankelijk van de afmeting – die je hebt gekozen heb je een zeer ruime opbergruimte. Je kunt uit de volgende afmetingen kiezen: 80×200/90×200/100×200/120×200/140×200/160×200/180×200/200×200. Is het niet ideaal om je spullen op een nette en eenvoudige wijze op te bergen? Bovendien heb je er absoluut geen last van!

Bed met opbergruimte - baza model -
Bed met opbergruimte – baza model –

2. Diverse stofferingen en kleur mogelijkheden:

Enfin, of je liever je bed met opbergruimte – dus de baza – in het stof wilt nemen of in leather like dit alles kan je zelf bepalen! Ter illustratie, zo wordt heel vaak een mooie kledingkast in wit hoogglans gecombineerd met een baza in kleur wit leather like uitvoering.

Bed met opbergruimte in leather like kleur wit uitvoering gecombineerd met kledingkast in wit hoogglans
Bed met opbergruimte in leather like kleur wit uitvoering gecombineerd met kledingkast in wit hoogglans

3. Hoofdborden in diverse stijlen:

Het hoofdbord van de baza, dus van het bed met opbergruimte,  is in diverse uitvoeringen mogelijk. Houd je liever van simple live dan zou ik een egale hoofdbord aanraden. Voor diegene die voorkeur aan ”poespas” hebben dan zou bijvoorbeeld een mooi gecapitonneerd  hoofdbord ideaal zijn.

Gecapitonneerd hoofdbord in diverse kleuren en stijlen mogelijk verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen
Gecapitonneerd hoofdbord in diverse kleuren en stijlen mogelijk verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen

4. Voor elk type matras geschikt:

Als je een baza wilt kopen dan kun je gerust je eigen matras blijven gebruiken. Mits natuurlijk de afmeting van de baza en van het matras hetzelfde is. Ben je liever toch toe aan een nieuwe matras? Dan kan je natuurlijk bij Ela Wonen & Slapen terecht voor een professionele slaap advies.

5. Complete slaapkamer aanbieding incl. baza (bed met opbergruimte)

Uiteraard kan je bij Ela Wonen & Slapen – meubelzaak gevestigd in Rotterdam – terecht voor meerdere combinaties. Om een voorbeeld te geven, complete slaapkamer, baza (bed met opbergruimte) met kledingkast is nu verkrijgbaar voor slechts maar 495,-  En om het nog mooier te maken krijg je ook nog eens 7-zone pocket matras GRATIS erbij!!!

Ela Wonen & Slapen, meubelzaak gevestigd in Rotterdam is de enige woonwinkel die de beste baza modellen verkoopt! Voor meer informatie over de baza en de aanbiedingen bij Ela Wonen & Slapen kan je klikken op: baza modellen bij Ela Wonen & Slapen

Blogs
`5 Sterren Comfort Tijdens Slapen

Jezelf belonen op een welverdiende goede nachtrust!

Na een hectische dag heeft een ieder behoefte aan een goede nachtrust. Het is algemeen bekend dat slapen een belangrijk onderdeel van ons leven is. Zo besteden we 1/3 deel van ons leven in bed! Natuurlijk slaapt niet iedereen evenveel. Ten eerste heeft iedereen een andere behoefte aan het aantal uur slaap voordat ze uitgerust zijn. Ten tweede slaapt niet iedereen even goed.

Zo blijkt uit onderzoek dat 40% van de mensen last heeft van slaapklachten en 25% heeft last van slaapstoornis.

Meest voorkomende klachten tijdens het slapen:

1. slapeloosheid zoals: slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden
2. snurken tijdens je slaap
3. slaapstoornissen bijv. nachtmerries en slaapwandelen
4. medische klachten zoals hernia, hoofdpijn, schouder- en nekklachten

Via deze link klik kan je een slaaptest doen om te kijken of je klachten tijdens het slapen hebt.

Er zijn verschillende methodes om van de bovenstaande klachten af te komen. Zo is het ontzettend belangrijk om op een goede matras te slapen. Helaas wordt dit door vele onderschat. Als ik de piramide van Maslow mag gebruiken dan zou ik een  goede matras onder de categorie van ”primaire lichamelijke behoeften” plaatsen.  Als slaapspecialist kan ik je zeker een goede matras adviseren,  je zult merken dat de klachten zullen verdwijnen!

Five-Z Visco Matras

Five-Z Visco matras van Yatas Bedding is een medisch gekwalificeerd full orthopedisch matras. Bovendien is het voor elk gewichtsklasse zeer geschikt. Dankzij de 5-zone pocket vering wordt het lichaam volledig ondersteund. De kern van het matras bestaat uit een Visco-Nasa laag met 60 DNS. Dit houdt in dat het matras naar je lichaamscontouren vormt. De wervelkolom ”het dubbele S vorm” wordt volledig ondersteund zodat je ’s ochtends geen rugklachten hebt. Bovendien kan je het matras dubbelzijdig gebruiken; de ene zijde van het matras is van zuiver scheerwol van de keurmerk Woolmark en de andere zijde is van katoen. Op deze manier heb je ’s winters geen last van de koude temperatuur en ’s zomers zal je niet overmatig zweten. Meer informatie over Five-Z Visco matras vind je via de link: meer informatie over Five-Z matras

Tip 1: maak gebruik van 120-dagen proefslapen om zeker te zijn dat Five-Z Visco matras voor jouw de ideale oplossing is!Voordelen van een goede nachtrust: 

Een goede nachtrust bied je zoveel voordelen. Zo zit je overdag vol energie, je kan je beter concentreren, je hebt geen last van lichamelijke klachten en je hebt minder last van spanningen. Een comfortabel matras is een must voor een goede nachtrust. Kies voor een goede matras als je tijdens het slapen niet met klachten wilt kampen. Onderschat dus de kwaliteit van je matras zeker niet! Met Five-Z Visco matras kies je in ieder geval voor een gezonde leefstijl!

Belangrijke referenties van Five-Z Visco mataras  van Yatas Bedding:

De meeste 5-sterren luxe hotels, te denken valt natuurlijk aan Hilton en de Turkse Riviera hotels kiezen ook voor Five-Z Comfort matras!  Met een Five-Z Visco matras breng je ook nog eens de 5-sterren comfort naar je eigen slaapkamer!

Hilton kiest voor Five-Z Visco matras!Via deze link vind je alle referenties: Referenties van Five-Z Visco matras
 

Hatice Kebap
Slaapspecialist Ela Wonen & Slapen
Bronvermelding:
– Alles over slaapstoornissen
(samenstelling: Redactie De Grote Gezondheidsalmanak (mediselect 2001) en MediacalPress AG (Zürich)
– Cartoos, A., Verstraeten, E., Cluydts, R., (2006). Neurophysiological aspects of primary insomnia: implications for its treatment. Sleep Med Rev 10(4), 255-66
Blogs
Exclusief baza model: Marquise Baza

Al eerder heb ik in mijn artikel over baza geschreven. zie link: wat is een baza eigenlijk? Nu wil ik graag de Marquis baza model uitlichten…Zo’n exclusief model behoeft natuurlijk extra aandacht!

New collectie!

Marquis baza is de nieuwe collectie van Yatas Bedding. Het model biedt een zeer elegante look.  De Marquis baza kan je zowel in stof als in leather look kiezen. Je hebt de keuze uit de volgende kleuren: Ecru, taup, blauw, creme, vison, licht bruin en pastel roze. Mijn favoriete kleur is de pastel roze kleur in het stof, zoals het op de foto is afgebeeld. De Marquis baza is in de volgende afmetingen verkrijgbaar: 150×200, 160×200  of 180×200.

Box – bed met opbergruimte:  
Marquis baza bed met opberguimte is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Dankzij de extra ruime opbergruimte aan de onder kant van de box heb je ook nog eens geen last van ruimte gebrek. De box heeft een metalen constructie en is zeer stevig. Elk type matras kan je op deze box gebruiken. Uiteraard is de box ook voorzien van extra veiligheidsrem. De veiligheidsrem remt bewegende lasten tijdens de beweging af of bewaakt deze tijdens stilstand. Stel, als je gebruik wilt maken van de opbergruimte dan kan je de veiligheidsrem gebruiken zodat de box niet omlaag kan vallen. Kortom, met uw persoonlijke veiligheid is er ook nog eens rekening gehouden!

Het hoofdbord: 

Hoofdbord van marquis baza zeer uniek gecapitonneerd afgewerkt
Hoofdbord van marquis baza zeer uniek gecapitonneerd afgewerkt

Het gecapitonneerd hoofdbord heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling!  Het hoofdbord heeft een mooie hoogte en is aan beide zijkanten professioneel vorm gegeven. Het stof van de baza is waterdicht en vuil afstotend op deze manier is het onderhoud zeer makkelijk en duurzaam.

Bij Ela Wonen & Slapen, is een meubelzaak in Rotterdam, kan je diverse exclusieve baza modellen bezichtigen. meer  informatie kan je vinden op de website www.elawonen.nl of bel naar 010 – 840 81 67 of mail naar info@elawonen.nl

Blogs
Make Over Project

Modernisering van de woningen dankzij de make-over projecten van Ela Wonen & Slapen!


De zakelijke klanten maken steeds meer gebruik  van het geheel vernieuwde ''make-over projecten'' van Ela Wonen & Slapen. Deze woonwinkel is gevestigd in Rotterdam. Dankzij de make-over projecten worden o.a. woningen die voor verhuur en voor verkoop gerenoveerd moeten worden volledig heringericht met meubilair in diverse stijlen. Te denken valt onder andere aan de woonkamer, slaapkamers, hobby kamer, de zolder, de eethoek en de hal. Zo wordt er rekening gehouden met de persoonlijke wensen en voorkeuren van de verhuurder en/of verkoper. Dit geldt natuurlijk ook voor het vrijgesteld budget. Daarnaast spelen de factoren zoals de voorziene leverdatum en de after sale service een belangrijke rol. Op deze manier is er wederzijds vertrouwen en tevredenheid. De bezorging en montage van de complete meubilair is kosteloos!

60-jarige woning is toe aan een make-over!

Laatst heeft Ela Wonen & Slapen een nieuw project aangeboden gekregen voor een woning die ruim 60 jaar lang (!!!) onbewoond is geweest. De hele woning is vanzelfsprekend toe aan een make-over!

Concept: modern stijl en basis kleur combi wit - antraciet 

Het is natuurlijk een  uitdagend project waaraan gewerkt moet worden. Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk wel trost gevend!  Samen met de klant wordt de stijl, de kleuren en de modellen een voor een uitgekozen. Alles wordt stip goed gemeten en in het CRM-bestand opgenomen. Aan de hand van de catalogus modellen en de showroom modellen krijgen de klanten een professionele schets van de hele woninginrichting. Dit alles neemt natuurlijk extra tijd in beslag en een goed overleg met alle partijen. Bij Ela Wonen & Slapen is persoonlijk aandacht ontzettend belangrijk.

Hoe is de woonkamer van deze 60-jarige woning compleet vernieuwd?

  1. Woonkamer: 

Er is na overleg en heel wat brainstorm werk met behulp van de kleuren wit en antraciet voor een moderne stijl gekozen. Om de eentonigheid te verbreken zijn de bankstellen gecombineerd met design poten en sierkussens. Tevens zijn de fauteuils met bijpassende bijzettafels gecombineerd om het plaatje compleet te maken. Desgewenst kan men deze hoek als privilege zone gebruiken. De TV kast in wit hoogglans uitvoering met wieltjes kan makkelijk in elk hoek geplaatst worden! De verlichting is met een grijze kap passend gemaakt voor de eethoek. Voor de woonkamer is er  gekozen voor losse 2-zitter en een loungebank. Op deze manier  is de woonkamer zowel voor logee als voor eigen gebruik zeer geschikt gemaakt!Blogs
Yatas Bedding In Nederland!

Ter kennismaking: Yatas Bedding!


Tijdens mijn werk heb ik in het verleden een geweldige kans gekregen om bij Yatas Bedding een traineeship te volgen. Zo werd ik intensief begeleid en heb ik </span><span style="line-height:1.7;">letterlijk</span><span style="line-height:1.7;"> van A</span><span style="line-height:1.7;"> tot Z  alle details omtrent de productie van de matrassen en baza bedden meegekregen. Tevens heb ik een cursus gevolgd op het hoofdkantoor in Istanbul. Het ''werk achter de schermen''oftewel al het internationaal logistiek werk </span><span style="line-height:1.7;">heeft me ontzettend geïnspireerd! </span><span style="line-height:1.7;"> Al met al is het</span><span style="line-height:1.7;"> natuurlijk voor mij </span><span style="line-height:1.7;">een ontzettend leerzame en uitdagende </span><span style="line-height:1.7;">periode geweest! In dit artikel wil ik graag mijn kennis over Yatas Bedding met jouw delen! </span>
<strong>Since 1976...</strong>


Sinds 1976 is Yatas Bedding een internationaal beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Turkije. Dit bedrijf is de pionier op het gebied van de productie  van medische matrassen en baza modellen - ook wel bekend als bed met opbergruimte -. Tegenwoordig heeft Yatas Bedding wereld wijd filialen! Zo is Ela Wonen & Slapen de enige officiële Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen.
<strong>Referenties Yatas Bedding:</strong>


Zoals het op de officiële website van Yatas Bedding te zien is, heeft Yatas Bedding een enorme waslijst aan belangrijke referenties. Te denken valt aan ondere 5-sterren zoals Cigaran Palace, Topkapi Palace en Hilton hotel. Daarnaast heeft Yatas Bedding samenwerking met de meest welbekende Turkse Riviera hotels in ondere andere Bodrum, Antalya, Alanta en Didim. Tevens werkt Yatas Bedding samen met diverse <span style="line-height:1.7;">overheidsinstanties bijv. het Parlementair Gebouwen </span><span style="line-height:1.7;">en meest belangrijke instanties zoals universiteiten en ziekenhuizen. </span><span style="line-height:1.7;">Last but not least, ook Turkish Airlines first class kiest voor Yatas Bedding! Klik hier voor meer informatie over de referenties van Yatas Bedding: <a href="http://www.yatasprojects.com/referanslarimiz/" target="_blank">referenties</a></span>
[caption id="attachment_619" align="alignleft" width="169"]<img class="  wp-image-619 alignleft" src="https://elalady.files.wordpress.com/2015/11/t-b-m-m-misafirhaneleri.jpg" alt="T.B.M.M.-MISAFIRHANELERI" width="169" heig

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017