How 2 Style With Kids & Enza Home...

How 2 Style With Kids & Enza Home...


HOW 2 STYLE WITH KIDS?


Met Enza Home kunt u uw huis prima kidsproof stylen!

In ‘’How 2 talk 2 kids’’  (Adele Faber en Elaine Mazlish) krijgt u praktische, simpele en direct toepasbare effectieve communicatievaardigheden. Het boek is zeker een aanrader voor alle ouders en verzorgers! Btw, uw ‘’ego stemmetje’’(lees: ik ga toch niet uit een boek lezen over hoe ik met mijn kind ga communiceren…) moet wel even op pauze of u kunt dit onvriendelijk stemmetje beter compleet uitschakelen…Net zoals de juiste communicatie toon met uw kind is uiteraard thuis een kindvriendelijk interieur heel erg belangrijk!

Wilt u de woonkamer op een stijlvolle manier kidsproof maken? Dat is met Enza Home meubelen mogelijk! Met de onderstaande speciaal geselecteerde Enza’s en styling tips is voor alle moms and dads nu mogelijk om de woonkamer stylish en kidsproof in te richten!

 

STIJLTIP 1: MODULAIRE HOEKBANK


Reserveer uw plek…de gezelligste hoek in huis!

-        Met modulaire hoekbank, kunt u in de gewenste opstelling compleet zelf samenstellen. Zo is bijvoorbeeld deze XL-opstelling is ook heel goed als small 2 + Lounge model mogelijk!

-    

-    Op deze zachte, comfortabele en duurzame loungebank kunt samen met de kids thuis een Netflix filmavond inplannen…of mag ook ‘’een keertje’’Playstation spelen!

-     Dankzij de hoge poten kunt u onder de bank makkelijk stofzuigen en dweilen. De kussens hebben een afritsbare hoes die u makkelijk kunt afhalen en wassen.

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Corners


 

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Corner-Sofa-Sets/Mayfair-Corner-Sofa-Set

 


https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Corner-Sofa-Sets/Mayfair-Corner-Sofa-Set

 

 

 


https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Corners/Norte-Corners
STIJLTIP 2: OPBERGKASTEN


Opgeruimd staat netjes….

-         Kasten met gesloten deuren en onopvallende handgrepen vallen bij de kids niet snel op. Open kasten waar van alles te zien is zorgt voor onrust in de woonkamer en eethoek. Ook kan het voor de kinderen extra verleidelijk zijn om alles af- of uit te trekken. Een kast met gesloten deurtjes is de beste oplossing om uw extra spullen en natuurlijk los slingerend speelgoed op te bergen.

-         Soft closing is een systeem wat ervoor zorgt dat een deur of lade niet met een klap sluit, maar juist rustig en beheerst. Als u lades en kasten voorziet van soft close deurdempers gaan deurtjes en lades altijd beheerst dicht. Dat is goed voor het behoud van uw kast, uw rust en natuurlijk de veiligheid!

 

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Tv-Unit

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Dining-Room

 


https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Tv-Unit/Alessa-Tv-Unit

 

 

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Dining-Room/Netha-Dining-Room

 


https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Dining-Room/Ottavia-Dining-Room

 STIJLTIP 3: RONDE VORMEN


Ronde shapes…

-        Met ronde salontafels, eettafels en bijzettafels creëert u een veilige en ook nog eens een gezellige sfeer in de woonkamer en eethoek. Al met al, u bespaart ook nog eens ruimte in de kamer. Kiest u liever toch voor rechthoekige vormen, maak dan wel gebruik van stijlvolle onopvallende doorzichtige hoekbeschermers. Zo kunt u ook deze beschermers in dezelfde stijl als uw interieur kiezen.

https://www.enzahome.com.tr/en/Table
https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Dining-Room/Angel-Dining-Room

 

 

 

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Kitchen-Tables-and-Chairs/Daisy-Kitchen-Set
https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Center-Table/Vals-Center-Table

 

 

 

STIJLTIP 4: ZACHTE MEUBELS

Voorkomen is beter…soft touches

-         Zachte materialen, stoffen en duurzame productie is voor de veiligheid en de gezondheid ontzettend belangrijk. Bij Enza Home meubels wordt er absoluut geen stoffen gebruikt die voor de gezondheid gevaarlijk zijn.

-      Onderhoud van uw duurzame meubels is ook heel erg makkelijk. Vlekken die tijdens het gebruik door uw kinderen veroorzaakt wordt kunt u makkelijk dankzij het handige onderhoudsboekje oplossen.

-     Dankzij de ruime stof- en kleurkeuze kiest u uw persoonlijke stijl. Daarnaast houdt Enza Home rekening met al uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Living-Room

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Living-Rooms/Ottavia-Living-Room

 

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Living-Rooms/Ottavia-Living-Room


STIJLTIP 5: VLOER


Carpet, a magic thing…

-         Een zacht vloerkleed op de harde vloer zodat uw kind urenlang heerlijk kan spelen en kruipen.

-      Het onderhoud van de vloerkleden van Enza Home collectie is heel erg makkelijk. U kunt het met gemak laten reinigen. Alle vloerkleden zijn vuilafstotend .

-         Dankzij de diverse afmetingen kiest u zelf het passend vloerkleed.

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Carpets

 

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Carpet/Perla-Series

 https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Carpet/Palace-Series
STIJLTIP 6: KIDSCORNER


Let the kids be kids!

-        Wilt u liever in de woonkamer een aparte plek voor uw kind geven? Scheid deze ruimte gemakkelijk met een mooi vrolijk vloerkleed. Houd deze hoek simpel en netjes. Met een paar handige opbergboxen en bijvoorbeeld met een leuke kinderkapstok is uw kind zich heel bewust hoe hij/zij zijn speciale hoek kan onderhouden. Indien u voor een kidscorner in de woonkamer geen ruimte heeft dan is het mogelijk om met stijlvolle bijzettafels een ‘’kids place’’ te creëren.

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Carpets

https://www.enzahome.com/nl-NL/category/Table

 

https://www.enzahome.com/nl-NL/product/Carpet/Pune-Serieshttps://www.enzahome.com/nl-NL/product/Carpet/Pune-Serieshttps://www.enzahome.com/nl-NL/product/Center-Table/Pin-Coffee-Tablehttps://www.enzahome.com/nl-NL/product/Center-Table/Mesh-Center-Tablehttps://www.enzahome.com/nl-NL/product/Center-Table/Mesh-Center-Table250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017