3 Ambitieuze Zussen & Wereldmerk Enza Home...

3 Ambitieuze Zussen & Wereldmerk Enza Home...

3 Ambitieuze Zussen & Wereldmerk Enza Home...

 

In deze blog kom jij meer te weten over wie achter de wereldmerk Enza Home staat...dat is namelijk 3 ambitieuze zussen! 

Bij Enza Home krijgen klanten een open, eerlijk en een persoonlijk interieurverhaal. Immers een stijlvol modern leven creëer je met de producten die in jouw leven een belangrijke plaats innemen. Met deze items in huis deel jij samen met jouw geliefden de mooiste momenten! Maar wie zijn de 3 zussen die de wereldmerk Enza Home in Nederland vertegenwoordigen?

 

Na een zware en een grote verbouwing die ongeveer 7 maanden lang heeft geduurd, was op 26 januari 2019 de officiële heropening van Enza Home in Rotterdam. Enza Home is een concept merk van Yatas Group die gevestigd is in Istanbul. De woonwinkel is compleet aangepast zodat de klanten in de showroom de ultieme woonbeleving kunnen ervaren. Voor een goede interieur oriëntatie, persoonlijk stijladvies en voor de nieuwste interieur design met een vleugje Italiaanse allure kunnen klanten bij Enza Home terecht. Yatas Bedding is een onderdeel van de concept shop. De meest innovatieve matrassen, kussens en textiel van Yatas Bedding kunnen klanten in de showroom op hun gemak testen. Op deze manier krijgen de klanten ook vrijblijvend persoonlijk slaapadvies. Bij Cafe Enza corner kunnen bezoekers zich heel goed vermaken. Kosteloos wordt er een versgemalen koffie,  espresso, cappuccino of een frisse jus d'orange met een lekker hapje aangeboden! Tevens is er een gratis parkeerterrein aanwezig.  Dankzij de ruime en vrije loop paden is de woonwinkel zeker kidsfriendly en rolstoelvriendelijk.  De overige extra handige faciliteiten in de woonwinkel is de baby verschoonkamer en een gezellige speeltafel!

 

Sefika, Yasemin en Hatice zijn de drie zussen die de conceptstore Enza Home in Nederland vertegenwoordigen! Lees verder en kom meer te weten over wie ze zijn en wat ze doen...


Hi it's me, ik ben Sefika   

Samen met mijn tweelingzus Hatice en zusje Yasemin werk ik bij Enza Home. Ik heb op Hogeschool Rotterdam, Personeel & Arbeid gestudeerd. Naast mijn studie heb ik ook diverse bijbanen gehad. Zo heb ik tijdens mijn laatste bijbaan als interieuradviseuse bij Ela Wonen & Slapen gewerkt. Destijds heb ik ook samen met  tweelingzus Hatice gewerkt. Wij hadden ontzettend veel plezier en vonden ons werk heel erg leuk. Daarom besloten wij om na onze studie voor ons zelf te beginnen en heb ik samen met mijn tweelingzus Hatice en zusje Yasemin onze meubelzaak Ela Rotterdam B.V. opgericht. In onze woonwinkel vertegenwoordigen wij Enza Home en Yatas Bedding. Deze twee zijn de belangrijkste concept merken van Yatas Group. Naast interieur- en slaapadvies houd ik mijzelf ook bezig met onze webshop en vind ik het heel erg leuk om foto’s te maken en te bewerken. Vanwege onze hechte band kan ik met mijn zussen heel goed samenwerken!  Zowel privé als zakelijk ondersteunen wij elkaar heel veel en leren wij elke dag weer iets nieuws! 

 

Hi it's me, ik ben Yasemin!   

Ik heb mijn opleiding Small Business & Retail Management aan de Haagse Hogeschool afgerond. Tijdens mijn studie ben ik ruim 15 jaar als rij-instructrice werkzaam geweest. In 2013 heb ik samen met mijn zus Sefika en Hatice onze eigen woonwinkel Ela Rotterdam  B.V. in Rotterdam geopend. De kwaliteit en de service van Enza Home en Yatas Bedding is van hoog niveau en de klanten waarderen deze service heel erg. Momenteel ben ik met een nieuw onderzoek bezig. Als ondernemer vind ik het heel leuk om nieuwe zaken te onderzoeken. Al deze informatie pas ik dan toe in ons bedrijf. Persoonlijk ben ik verantwoordelijk voor alle logistiek werkzaamheden. Tevens bezoek ik samen met mijn zussen de internationale meubelbeurzen. Zo gaan wij elk jaar naar de grootste meubelbeurs in Istanbul. Op deze manier krijgen wij de kans om de nieuwste collectie van Enza Home en Yatas Bedding te bewonderen. Uiteraard genieten wij van de mooie activiteiten die Yatas Group speciaal voor ons organiseert. Ik vind het ontzettend leuk om met Enza Home en Yatas Bedding samen te werken. Natuurlijk ben ik mijn zussen dankbaar voor alles. Wij hebben het samen heel erg gezellig en wij ondersteunen elkaar altijd met alles!

 

 

 

Hi it's me, ik ben Hatice...

Enza Home betekend voor mij liefde en ik heb bewust voor Enza Home gekozen! Ik ben afgestudeerd in bachelor Nederlands Rechten en Master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens mijn studie had ik een hele grote zoektocht naar mijzelf. De quote van Rumi, ''what you seek is seeking you''..past echt heel goed bij mij (yes ik houd van quotes :) ). Zo heb ik mijzelf tig keer afgevraagd over wat ik later wil worden...en de vraag waarom ik voor Nederlands Rechten heb gekozen kan ik in het kort als volgt beantwoorden. Ik was pas 19 jaar toen ik deze keuze had gemaakt. Op deze jonge leeftijd besefte ik al heel goed dat het erg belangrijk is om de regels en de taal van een land, waar je woonachtig bent, goed te weten. Want juist op deze manier kan je jezelf het beste verder ontwikkelen. Kortom, ik zie mijn studie als een belangrijk onderdeel van mijn zelfontwikkeling. Net zoals mijn tweelingzus Sefika, heb ik tijdens mijn bijbaan als interieuradviseuse mijn passie voor interieurstyling gevonden! Ik vind het ontzettend uitdagend om met de juiste items een woning mooi aan te kleden die ook bij de persoonlijkheid past. Tijdens al onze ups & downs momenten hebben wij ons elkaar altijd goed ondersteund. Wij vinden het erg leuk om Enza Home en Yatas Bedding in Nederland te moge vertegenwoordigen! Wij willen met Enza Home en Yatas Bedding aan iedereen een stijlvol, modern en een mooi leven bieden. 


250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017