How To Style: Paastafel Decoratie

How To Style: Paastafel Decoratie


PAASTAFEL DECORATIE

...want een lekkere paasbrunch en goed gezelschap verdienen een mooi gedekte paastafel...


Ongeveer over een maandje is het weer zo ver...dit jaar is 1e Paasdag op 21 April en 2e Paasdag op 22 april '19. Het is altijd beter om vroeg met de voorbereidingen te beginnen.  Op deze manier maak je het voor jezelf niet onnodig extra lastig en kan jij volop genieten van deze speciale dag.

Met Pasen staat natuurlijk de paaseettafel centraal. Denk bijvoorbeeld aan een overheerlijke paasbrunch samen met vrienden en familie. 


Hoe wil jij in 2019 de paastafel stylen?

Deze vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden. Het heeft absoluut geen zin om via Google, Pinterest of via social media kanalen urenlang informatie te zoeken. Want voor je het weet besteed je onnodig veel tijd aan surfen en heb je achteraf het gevoel alsof je helemaal niets hebt gedaan...Of de kans bestaat ook dat je je laat ontmoedigen omdat het allemaal een beetje te veel en moeilijk wordt...nee...nee...nee

Hieronder volgt een korte stappenplan hoe je het beste te werk kan gaan. 


STAP 1: TYPE EETTAFEL

Wat voor type eettafel heb je thuis staan? Vergelijken met andermans paaseettafel is om problemen vragen. Kijk eerst wat voor type eettafel je thuis hebt staan. Is het ronde, vierkante of een rechthoekige model? Ook de afmeting van de eettafel is belangrijk. De eettafel vol gooien met alles en nog wat is niet echt heel handig. Zo is het belangrijk dat zowel de ouderen als de kids op hun gemak kunnen genieten. 


We gaan deze Daisy eettafel met een mooie ronde bovenblad en strakke driepoten frame mooi in paassfeer stylen...


STAP 2: BEKEN KLEUR

Als je met thema wilt werken dan is het belangrijkste dat je eerst een kleur moet bekennen! Uiteraard mag je ook gewoon alles mixen en matchen maar ook hier krijgt de kleur de hoofdrol. Stel dus voor jezelf de volgende vraag: met welke kleur wil jij in 2019 Pasen vieren? Het is algemeen bekend dat kleuren veel effect hebben op onze zintuigen. Wees zuinig als je met kleuren gaat werken en houdt het voor jezelf makkelijk en simpel. Kies een basis kleur en werk daaruit naar de belangrijke details.  TIP: denk ook natuurlijk aan de lente mooie natuurlijke kleuren (en dus veel groen) kan ook een belangrijke rol spelen.Wij zullen de vrolijke kleur geel in combinatie met groen en wit op onze ronde Daisy eettafel gebruiken...Als voorbeeld zie je op deze foto hoe de kleur geel als basis kleur is gebruikt...


STAP 3: PERSONAL TOUCH

We hechten veel waarde aan items die we van onze geliefden hebben ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas, serviesset of aan een schilderij. Wil jij deze herinneringen tijdens deze belangrijke speciale dagen een plek geven? Why not! Geef in jouw decoratie ook aandacht aan deze mooie herinneringen.  Immers op zo'n dag deel je de mooiste momenten en dus ook jouw herinneringen met mensen die jij lief hebt.Maak bijvoorbeeld gebruik van jouw persoonlijke mooie serviesset die je cadeau heb gekregen...STAP 4: DIY

Met Pasen is het altijd leuk om creatief bezig te zijn. Met DIY is jouw tafel ook nog eens  ''kid friendly''...Op deze manier wordt er op een speelse manier ook mooie dingen gemaakt. Zo kunnen de kids ook hun eigen fantasie gebruiken. Op hoger niveau kunnen de ouders ook eens op deze manier extra centjes besparen...met DIY heb je dus echt een ''win-win'' situatie.  


Op Pinterest en Youtube vind je heel veel ideeën over DIY voor jouw paastafel decoratie. Bijvoorbeeld een nestje als servet vouwen doe je eenvoudig zelf...dit je vind je op Pinterest van AVAmoment (bron: https://nl.pinterest.com/AVAmoment/)


Binnenkort zullen wij onze eigen paastafel met jullie delen! WIj wensen iedereen alvast veel succes en VROLIJK PASEN!!!

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017