BEDTIME: NO MAKE-UP...

BEDTIME: NO MAKE-UP...

Misschien studeerde je 's avonds nog heel laat en was je te moe om je gezicht te wassen of misschien had je zo'n drukke dag dat je er gewoon geen zin meer had... Laten we eerlijk zijn, het is ons vaker overkomen dan we willen toegeven. We zijn allemaal schuldig aan het in slaap vallen met onze make-up van tijd tot tijd, maar hier is waarom je zou moeten vermijden het kussen met een volledig gezicht te raken.

1. Het verstopt je poriën.

Je mooie gezicht moet ademen! Het is prima om overdag make-up aan te brengen maar voor het slapen gaan moet je verfrissend zijn voor een gloednieuwe dag. Op een avond make-up op je gezicht houden, zal je huid niet gek maken met puistjes, maar als de gewoonte aanhoudt, kan het acne-veroorzakende bacteriën in je poriën aantrekken - bah!

2. Het bouwt zich op op je kussen.

Hoe meer je de kussenhoes raakt met make-up, hoe meer oliën, poeders en chemicaliën zich op je kussen zullen opbouwen. Na verloop van tijd kan dit leiden tot vettige huid, vettig haar en een erg vies kussen! Of je nu make-up naar bed draagt of niet, je moet ervoor zorgen dat de kussensloop minstens één keer per maand wordt gewassen om ophoping van residu te voorkomen.

3. Het kan oogirritatie veroorzaken.

Het doet echt pijn als er iets vast komt te zitten in je ogen. Haar, wimpers, make-up residu-couldya niet !? Door te slapen met mascara en eyeliner kan de substantie in jouw ogen komen en kan tot ernstige oogirritatie leiden. Als je vaak niet de tijd hebt om je gezicht goed te wassen voordat je naar bed gaat, probeer dan wat make-up remover pads op je nachtkastje te bewaren.

4. Het kan voortijdige veroudering veroorzaken.

De hele dag door krijgt je gezicht veel stress. En wanneer je met make-up slaapt, krijgt jouw huid niet de kans om van die stress te herstellen. Dit kan leiden tot vroegtijdige veroudering, zoals de ontwikkeling van fijne lijntjes of rimpels. Was je gezicht, want je wilt je huid er zo jong en fris mogelijk laten uitzien!

5. Je hebt extra werk te doen in de ochtend.

Je hebt misschien niet genoeg tijd gehad om je make-up uit te doen voor het slapengaan, maar als je er aan doet, betekent dit minder tijd voor het ontbijt. We weten niets over jou, maar je zorgen maken over het afnemen van al je oude / vlekkerige make-up van gisteravond voordat je je frisse make-up opdoen is zo een pijn. Door 's nachts make-up weg te halen, heb je in de ochtend meer tijd en rust....

Comments

1
Friday 23rd November 2018
Comment"'`--
1
Saturday 27th October 2018
Comment"'`--
1
Monday 22nd October 2018
Comment"'`--
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017