Make A Wish...

Make A Wish...

Ze zeggen ook wel dat je wens uitkomt als je een paardebloem in de lucht blaast...In de slaapkamer kan je zo'n mooie poster van Liv Corday (bron: http://livcorday.com) in ieder geval wegdromen...Voor een mooie simpele slaapkamer heb je eigenlijk ook niet zoveel nodig. Meestal wordt er te veel overbodige spullen (lees decoratie) gebruikt of de kleur combinatie is verkeerd toegepast...Wil jij liever een stijlvolle en een rustige slaapkamer lees dan verder...


Keep it personal...

Een slaapkamer moet je zien als je ''privelege.'' Zo moet het aan de ene kant rust en comfortabiliteit bieden tijdens het slapen en aan de andere kant wil je natuurlijk ''social media waardig'' (tenminste als je een actieve online social life hebt) stijlvol overkomen.


Wall Art

Voor een stijlvolle slaapkamer look hoef je in feite niet zo veel te investeren. Met simpele posters aan de muur (het liefst dan ook zo persoonlijk mogelijk) kan je makkelijk ''wall art'' creeeren. Zo kan je heel goed de posters van livcorday gebruiken en ook gelijk op een indirecte manier als achtergrond foto soort van boodschap geven.


Kleur en Stijl

Net zoals met kleding en make-up geldt ook voor de slaapkamer inrichting dat de kleuren die je gebruikt bij jouw ''persoonlijkheid'' moeten passen. Kies bijvoorbeeld voor zachte pastel kleuren gecombineerd met rose elementen voor een rustige look. Je hoeft ook absoluut niet te overdrijven met de decoratie en meubels. Houd goed rekening met de beschikbare ruimte ook hier geldt ''less is more''. 

Comments

1
Friday 23rd November 2018
Comment"'`--
1
Saturday 27th October 2018
Comment"'`--
1
Monday 22nd October 2018
Comment"'`--
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017