Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
Elke dag open 10.00 - 18.00 uur

How to Style!

How To Style...met Enza

Ruimte: Woonkamer

In een woonkamer staat meestal een bank of een hoekbank, een fauteuil en een salontafel. Als er genoeg ruimte is wordt er ook heel vaak een eettafel met stoelen geplaatst. In de woonkamer is de ruimte die je beschikbaar hebt heel erg belangrijk. Deze ruimte dient enerzijds heel functioneel te zijn en anderzijds moet het ook mooi gestyled te zijn. 

Goed om te weten: meet altijd vooraf heel goed de afmetingen van de meubels en van de lift, deuropening en het trappenhuis. Want al is de woonkamer geschikt voor de meubels als het niet naar binnen gebracht wordt dan kan je helaas ook niet van je nieuwe meubels genieten. 

 

Woonstijl: Modern en Minimalistisch

In een modern en minimalistische woonstijl is de hoofdregel om zo min mogelijk spullen te hebben.  De meubels kunnen het beste in diezelfde stijl zijn. Bijvoorbeeld je kunt Netha set compleet in diezelfde stijl combineren.  Van belang hierbij is ook kleurgebruik, materiaal en design.

Bij een minimalistische woonstijl kan je de rust met luxe combineren. Daarnaast zijn functionele items zoals een 3-zitsbank Netha slaapbank en een uitschuifbare eettafel heel erg belangrijk. Voor meer samenhang en eenvoud moet er ook aandacht gegeven worden aan symmetrie, juiste licht en kleurgebruik. Zo kan je de stoelen in diezelfde kleur nemen en de meubels netjes en strak tegenover elkaar plaatsen. 

Voor een echt rustgevende sfeer is het van belang dat de ruimte en de meubels netjes en schoon eruit zien. Volgens het welbekende Feng Shui theorie staat een clean huis gelijk aan een clean mind. 

 

 

 

 

  

 

Netha Woonkamer
Slaapbank Netha Enza Home
Woonkamer Netha Enza Home
0
×