2-ZITSBANK | ELEGANTE


  • MerkenEnza Home
  • Model: Elegante serie
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 1.095,-
Verfijnde Bestemming van Comfort ...

Elegante Woonkamer maakt een creatieve opmerking over de moderne notie van luxe en creëert een sterke indruk met de details, die worden geproduceerd door handwerk en twee verschillende soorten textielalternatieven. Als een chique vertegenwoordiger van het idee van de nieuwe decoratiestijl waarin ambachtelijke accenten verschijnen als een stijgende waarde, brengt Elegante het hoge comfort samen met de notie van verfijnde ontwerpstijl.

KENMERKEN

  • Gevuld en zacht, comfortabel zitoppervlak
  • Met de hand gemaakte gewatteerde applicatie en exclusieve stikseldetails
  • Dubbellaagse schuimtoepassing voor meer comfort
  • Walnoot houten pootstructuur
  • 36 DNS-schuim biedt ultiem comfort
  • Afmeting Breedte 206cm x Diepte 95cm en Hoogte 75cm


Bankstel Specificaties
Afmeting B: 206 H: 750 D: 950
Algemene levertijd 10 - 12 weken
Vulling Dubbellaagse schuimtoepassing voor meer comfort 36 DNS-schuim biedt ultiem comfort
Als showroom model te bezichtigen Ja
Kleur Zandkleur Cognac Grijs
Kunstleer Nubuck Leather
Stijl Landelijk en stoer
Merk Enza Home
Garantie 3 Jaar garantie
Type poten Houten poten in walnoot kleur
Zitcomfort Gevuld en zacht, comfortabel zitoppervlak Met de hand gemaakte gewatteerde applicatie en exclusieve stikseldetails

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Gerelateerde producten

Tags: bankstel, 2-zitsbank, chester bank, enza home, woonwinkel, meubelzaak, rotterdam, interieur, woonkamer

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017