1. Blogs
  2. /
  3. Enza Home Make-Over Project

Enza Home Make-Over Project

Modernisering van de woningen dankzij de make-over projecten van Ela Wonen & Slapen…
De zakelijke klanten maken steeds meer gebruik van van het geheel vernieuwde ”make-over projecten” van Ela Wonen & Slapen. Dankzij de make-over projecten worden o.a. woningen die voor verhuur en voor verkoop gerenoveerd moeten worden volledig heringericht met meubilair in diverse stijlen. Te denken valt onder andere aan de woonkamer, slaapkamers, hobby kamer, de zolder en de keuken en de hal. Zo wordt er rekening gehouden met de persoonlijke wensen en voorkeuren van de verhuurder of verkoper. Dit geldt natuurlijk ook voor het vrijgesteld budget. Daarnaast spelen de factoren zoals de voorziene leverdatum en de after sale service een belangrijke rol. Op deze manier is er wederzijds vertrouwen en tevredenheid. De bezorging en montage van de complete meubilair is kosteloos!
60-jarige woning is toe aan een make-over!
Laatst heeft Ela Wonen & Slapen een nieuw project aangeboden gekregen voor een woning die ruim 60 jaar lang (!!!) onbewoond is geweest. De hele woning is vanzelfsprekend toe aan een make-over!
Concept: modern stijl en basis kleurcombi wit – antraciet
Het is natuurlijk een hele nieuw uitdagend project waaraan gewerkt moet worden. Uiteindelijk is het resultaat wel trost gevend! Samen met de klant wordt de stijl, de kleuren en de modellen een voor een uitgekozen. Alles wordt stip goed gemeten en in het CRM-bestand opgenomen. Aan de hand van de catalogus modellen en de showroom modellen krijgen de klanten een professionele schets van de hele woninginrichting. Dit alles neemt natuurlijk extra tijd in beslag en een goed overleg met alle partijen. Bij Ela Wonen & Slapen is persoonlijk aandacht ontzettend belangrijk.Hoe is de woonkamer van deze 60-jarige woning compleet vernieuwd?
Woonkamer: modern concept
Er is na overleg en heel wat brainstorm werk met behulp van de kleuren wit en antraciet voor een moderne stijl gekozen. Om de eentonigheid te doorbreken zijn de bankstellen gecombineerd met design poten en sierkussens. Tevens zijn de fauteuils met bijpassende bijzettafels gecombineerd om het plaatje compleet te maken. Desgewenst kan men deze hoek als privilege zone gebruiken. De TV kast in wit hoogglans uitvoering met wieltjes kan makkelijk in elk hoek geplaatst worden! De verlichting is met een grijze kap passend gemaakt voor de eethoek en voor de woonkamer. Voor de woonkamer is er gekozen voor losse 2-zitter en een loungebank. Op deze manier kunnen is de woonkamer zowel voor logee als voor eigen gebruik zeer geschikt gemaakt!

Crytsal Plus compleet set van Enza Home

De elementen voor een moderne woonkamer concept.

Menu