ALGEMENE LEVERTIJD

Wanneer er een vermoedelijke levertijd wordt opgegeven dan kan de levertijd maximaal een maand overschrijden worden.  Is de levertijd met een maand overschreden dan kan de klant zonder kosten de bestelling annuleren. De levertijd is slechts een indicatie. Als de bestelling eerder binnen is gekomen dan kunnen we bestelling maximaal 1 maand in ons magazijn apart houden. Bij langere opslagtijd komen er extra kosten. De algemene levertijd is ook van toepassing op alle service bestellingen.

ACTIE MODELLEN – VOORRAAD – SHOWROOM MODELEN: BINNEN 1 DAG!

Voor alle actie modellen, magazijn orders en showroom bestellingen hebben we zeer snelle levertijden. Zo kunnen we sommige spoed orders zelfs binnen 1 DAG met spoed regelen! Voor alle overige actie artikelen, voorraad- en showroom modellen kunt u rekening houden met 2-4 weken levertijd. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling diezelfde dag vanuit ons magazijn of showroom af te halen.

SPECIAL CUSTOM MADE ORDERS: 10 – 12 weken LEVERTIJD

U heeft bij ons de mogelijkheid om exclusieve orders op kleur, stof en afmeting te bestellen. Deze bestellingen worden speciaal op uw naam in productie genomen. Daarom hebben we voor deze speciale orders extra tijd nodig.

Voor alle bestellingen op naam (custom made orders) dient u rekening te houden met onze algemene levertijd van 10-12 weken. Afhankelijk van de productie en transport kan de levertijd iets langer duren dan dat u van ons gewend bent. We doen ons best om uw orders in de aangegeven voorziene levertijd te regelen.

Menu