DRESSOIR | RAUM


  • MerkenEnza Home
  • Model: RAUM ENZA HOME
  • Levertijd 8 - 10 weken

  • 775,-


Beschikbare opties:

Edele vertegenwoordiger van het Modernisme

De RAUM EETKAMER combineert een eigentijdse zin voor decoratie met indrukwekkende details en de verfijnde design lijn met de tijdloze houding van hout. Terwijl de uitzonderlijke natuurlijk walnoot gekleurde oppervlakken een unieke toets van esthetiek toevoegen aan het design met de hoekpatronen trekt de Enza-specifieke contour afwerking de aandacht op het feilloze vakmanschap van de reeks. De metalen handvaten met gouden textuur en houten poten voegen een opvallende elegantie toe aan de ronde vorm transities. De vaste en uitschuifbare tafel alternatieven in twee verschillende afmetingen, het reeks-specifieke highboard en de bronzen spiegel die een stijlvolle aanvulling vormt van het eigentijdse design vervolledigen de functionele details met edele toetsen van design.Breedte 208 cm

Hoogte 83 cm

Diepte 50 cm


Excl. spiegel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Tags: dressoir kast, eethoek, spiegels, enza home, woonwinkel, rotterdam, meubelzaak, interieur, ela wonen

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017