1. Blogs
  2. /
  3. Betaal In Termijnen Zoals Het U Uitkomt!

Betaal In Termijnen Zoals Het U Uitkomt!

Achter de wolken schijnt de zon…dit is het welbekende spreekwoord waar ik heilig in geloof. Dit geldt ook voor de Nederlandse economie. Zo meldt het CBS weer positieve cijfers. Bijvoorbeeld de consumenten besteden meer en de economische ontwikkelingen zijn zeer gunstig! Bij grote aankopen zoals meubels, is het natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om alles in 1 keer te betalen. Gelukkig bestaat bij Ela Wonen & Slapen de betaalmethode!

1.Voorwaarden:
Vraag altijd om de voorwaarden – ook wel bekend als de ”kleine letters” – Normaliter, geld lenen kost geld, dus wees goed voorbereid! Op deze manier voorkom je evt. verrassingen.
2. Wees realistisch:
Het is wel verstandig om even de mooie rozengeur en maneschijn weg te denken. Als je eenmaal besluit om een aankoop te doen maak dan eerst een realistisch budget. De vraag hierbij is: hoeveel kan je maandelijks uitgeven?
3. Kom je verplichtingen na:
Het is natuurlijk altijd fijn om in aanmerking te komen voor zo’n lease aanvraag. Maak hier dus absoluut geen misbruik van. Wellicht wil je in de toekomst opnieuw gebruik maken van de lease aanvraag. De kans op goedkeuring is altijd groter als je bijv. geen BKR registratie hebt.
Voor meer info over in termijn betalen zie link: http://elawonen.nl/termijn-betaling-aanvraag

Korte samenvatting van de Ela betaalmethode:

  1. Kies uw meubel (s) en geef aan onze verkoopmedewerkers aan dat u uw aankoop per maand wilt betalen
  2. Bespreek met een van onze verkoop medewerkers in hoeveel maanden u het product wilt betalen. Zo bepaalt u zelf uw maandbedrag.
  3. Onze verkoopmedewerker vult samen met u het digitale aanvraagformulier in enmaakt een kopie van uw legitimatiebewijs en bankpas.
  4. Uw aanvraag wordt direct door Santander online in behandeling genomen.
  5. Na goedkeuring zet u uw handtekening onder de overeenkomst.
  6. U spreekt met een van onze verkoopmedewerkers af wanneer uw meubels afgeleverd worden of opgehaald kunnen worden. Bij levering of afhaling dient u altijd de aflever bon te tekenen voor ontvangst.

Menu