Hulp Nodig?   Whatsapp:06 - 29 02 69 26

      

010-840 81 67

      

info@elawonen.nl

      

ela bezorgdienst

 

 

Ela bezorgdienst is werkzaam doordeweeks op maandag – vrijdag tussen 09.00 – 18.00 uur. Onze bezorgers nemen van te voren met u contact op voor de levering van uw bestelling. Evt. wijzigingen in de planning kunt u altijd 1 week van te voren als volgt doorgeven; • klantenservice via telefoonnummer: 010 - 840 81 67 • via ons contactformulier •

U kunt natuurlijk altijd even lansgkomen in onze woonwinkel in Rotterdam. 

Bezorgafspraak maken

Ongeacht u wijze van aankoop - in onze woonwinkel via onze website - , Ela Wonen & Slapen informeert u ten allen tijde wanneer de door u gewenste artikelen geleverd worden. Twee weken voor levering ontvangt u van ons bericht. Ongeveer 2 weken voor levering ontvangt u van ons een brief waarin wij bevestigen welke datum wij gereserveerd hebben om uw meubelen thuis te bezorgen. Mocht u een voorraad artikel besteld hebben, waarvan wij deze proberen binnen 15 werkdagen te leveren, wordt u telefonisch benaderd om samen tot de beste bezorgdatum te komen.

Levertijd

Wanneer u bij ons een aankoop doet, kunt u rekenen op een gemiddelde levertijd van 6 tot 12 weken. Twee weken voor de leverdatum van uw bestelling ontvangt u een telefoon van ons. Verder kunnen we u per e-mail of per post informeren over de exacte bezorgdatum. U kunt met onze klantenservice ten alle tijde contact opnemen om een alternatieve datum te kiezen, zodat we uw meubels bezorgen op een moment dat u schikt.

Tijdindicatie

Dankzij onze unieke tijdsindicatielijn hoeft u thuis niet de hele dag op uw bestelling te zitten wachten. Via deze lijn kunt u één dag of op de dag zelf voor levering een indicatie krijgen over op welk tijdstip ze uw meubels komen leveren. Tijdsindicatielijn: 010 - 840 81 67

Adres wijzigen

Heeft u sinds uw vorige aankoop een ander adres gekregen, of moeten uw meubels om een andere reden op een ander adres bezorgd worden. U kunt uw adres snel en gemakkelijk wijzigen via Mijn Ela.

Bezorgkosten

De bestelde meubelen worden gratis bezorgd (uitgezonderd hiervan zijn de volgende producten: meeneem artikelen, acties, folder aanbiedingen en kleinmeubelen) op afleveradressen in Nederland en de grensstreken met België en Duitsland. Dit gebeurt door een eigen professionele bezorgdienst. Voor verder weg gelegen gebieden in België en Duitsland en voor de Waddeneilanden vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten.

Daarnaast vragen wij bij orders onder €500,- een vergoeding van v.a. €30,-. Indien we gebruik moeten maken van een goederenlift dan worden deze kosten altijd van te voren aan u doorgegeven.

Bezorging Buitenland

Naast de gratis bezorging in Nederland en de grensgebieden van Duitsland en België bezorgen wij ook in veel verder gelegen gebieden. Hier wordt alleen een bijdrage in de bezorgkosten voor gerekend.(uitgezonderd hiervan zijn de volgende producten: meeneem artikelen, acties, folder aanbiedingen en kleinmeubelen)

Afhalen

In principe worden alle bestellingen bezorgd door onze bezorgdienst. Het is dan ook niet mogelijk een aankoop direct mee te nemen uit de winkel. Wanneer een product op voorraad is dan is het eventueel wel mogelijk dat u uw product ophaalt bij onze woonwinkel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met klantenservice 010-8408167