Bestellen


BESTELLEN Op deze pagina vindt u alle informatie over hoe u een bestelling kunt doen.  Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij webshop bestelling dan kunt u altijd met ons telefonisch, via mail of via whatsapp contact opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om via Bol.com of via Beslist.nl een bestelling te doen. Zo heeft u ook bij Bol.com de mogelijkheid om uw bestelling in termijnen te betalen. Daarnaast hebben de consumenten onze webshop geclassificeerd als een Klassse Shop!

Hieronder vindt u meer informatie over de online bestelmogelijkheden.


ONLINE BESTELLEN


Ela Webshop

Via onze webshop kunt u al onze producten online bestellen. Uiteraard heeft u recht op om binnen 14-dagen te retourneren als u niet tevreden bent. Tijdens de online bestelling krijgt u ook nog eens extra korting op de ''only webshop producten''. Deze producten kunt u met korting alleen op onze webshop bestellen. Heeft u hulp tijdens de bestelling? U kunt natuurlijk gebruik maken van online chat mogelijkheid en anders kunt u ons ook even bellen (010 - 840 81 67) om extra hulp. 


Bol.com

Als partner bij Bol.com kunt u een deel van ons assortiment ook op de website van Bol.com vinden. Tevens is het ook mogelijk om Bol.com een bestelling te plaatsen en deze achteraf in termijnen te betalen. 


Beslist.nl

Als partner bij Beslist.nl kunt u ook online onze producten bestellen. Voor meer informatie over onze producten adviseren we u om met ons contact op te nemen. 


250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017