1. Blogs
  2. /
  3. Stijl
  4. /
  5. Baza Boxspring Met Opbergruimte van Yatas

Baza Boxspring Met Opbergruimte van Yatas

Baza

 

Where to begin…
Al met al moet u uw slaapkamer zo nu en dan ook een onderhoudsbeurt geven en up to date houden. Een propvolle slaapkamer wordt sneller rommelig en u heeft ook geen duidelijk overzicht. ”Ontspullen’ is daarom erg belangrijk, neem dus afstand van spullen die u niet gebruikt.
Het is natuurlijk (soms) nogal erg lastig om afscheid te nemen van de spullen die u eigenlijk never nooit meer gebruikt.
Denk bijvoorbeeld aan:
de spullen die je ‘’oh zo zonde vind’’ om weg te gooien,
– de spullen waarvan u denkt dat er een kans van 0,01% bestaat dat u deze ooit een keer zult gebruiken,
– de spullen die u makkelijk aan een iemand kan doneren zodat zij/hij het ook echt kunnen gebruiken
Wees creatief met uw bed: baza – bed met opbergruimte
Er zijn tal van mogelijkheden om je spullen netjes op te bergen. Speel met de ruimte die u tot uw beschikking hebt. Heeft u geen genoeg ruimte? Creëer dan zelf extra ruimte! Bijvoorbeeld een bed met opbergruimte oftewel ”baza” is de beste oplossing voor uw 4-seizoen spullen. Op deze manier is uw kledingkast ook beter geordend. Deze bedden met opbergruimte zijn in talloze uitvoeringen – kleuren – modellen – afmetingen – verkrijgbaar. Bijv. via deze link Baza Modellen van Yatas Bedding vindt u mooie moderne boxsprings met opbergruimte.
Kort samengevat, met een baza model ziet uw slaapkamer veel netter en schoner uit. Maak een keuze, neem afstand van spullen die u niet nodig hebt en kies een bed met opbergruimte voor het opbergen van uw extra spullen. U zult dan echt ervaren hoe u tot rust komt immers een tidy room betekent een tidy mind!

Menu