Athletic Matras 160x200


  • MerkenYatas Bedding
  • Model: Selective serie
  • Levertijd op voorraad

  • 695,-
DIRECT UIT VOORRAAD.  Aanbieding geldt tot 28 april! 


Direct uit Voorraad: Athletic Matras

De Athletic matras met Celliant® stof technologie vangt de energie op van het menselijk lichaam en stuurt ze terug naar de weefsels in bruikbare vorm.

Na een zware werkdag of een indrukwekkende sportieve prestatie is uw lichaam toe aan een verkwikkende en spier-herstellende nachtrust. Het Athletic matras, met de gepatenteerde Celliant weefsel technologie, is dan precies wat u nodig hebt. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de Celliant technologie spanning en statische energie uit het lichaam laat verdwijnen. Deze energie wordt opgeslagen en hergebruikt. Tevens wordt het zuurstofgehalte in uw bloed verhoogt. Zo komt er een einde aan doodmoe of met spierpijn wakker worden en ontwaakt u met meer energie. Athletic matrassen blijven jarenlang vormvast door een combinatie van HR-koudschuim met een hoge dichtheid en een kern van DHT Bonell veren. Dit veersysteem is door Yatas Bedding ontwikkelt na 30 jaar ervaring met het produceren van matrassen. Dit resulteert in een volledig door ontwikkelt veersysteem dat de wervelkolom uitstekend ondersteunt. Dit matras heeft een stevig ligcomfort. Door de 3D luchtdoorlatend geweven Matrastijk, met een zachte huidvriendelijke katoenen bovenkant, slaapt u koel en comfortabel. Het matras is zowel anti-bacterieel als anti-allergisch. U kunt het matras eenzijdig beslapen.


Matras Specificaties
Afmeting matras 160x200
Afmeting hoogte matras 28 cm
Algemene levertijd magazijn uitverkoop
Serie Selective serie
Merk Yatas Bedding
Active support technologie Ja
Garantie 5 jaar
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering DHT-Bonnel binnenvering
Ligcomfort Stevig
Afritsbare tijk Nee
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Celliant technology Ja
Fresche technologie
Adaptive technologie Ja
Geweven matrastijk 3-D luchtdoorlatend geweven matrastijk
Eenzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017