Matras Sleep Balance | DHT Binnenvering


  • 375,-


Beschikbare opties:

Het Sleep Balance matras bezorgt u een heerlijke nachtrust dankzij de DHT Bonell veren technologie die is ontwikkeld door de specialisten van Yatas Bedding met ruim 30 jaar ervaring. Dit matras zal niet vervormen, na jarenlang gebruik ligt het matras nog precies zo als op de eerste dag. Dit matras beschikt over een zachte huidvriendelijke Matrastijk die zowel anti-bacterieel als anti-allergisch is. De combinatie van ons DHT 

Bonell verensysteem afgedekt met hoogwaardig koudschuim zorgt voor een volledige en gelijkmatige ondersteuning van uw lichaam tijdens de slaap waardoor u 's morgens uitgerust en met een lach ontwaakt. Na een nacht op dit matras voel je je weer volledig in balans en klaar voor een nieuwe dag. Dit Sleep Balance matras beschikt over een midden-stevig ligcomfort en is op beide zijden te gebruiken.


Matras Specificaties
Afmeting matras 090 x 200 cm
Afmeting hoogte matras 24 cm hoog
Algemene levertijd 8 weken
Als showroom model te testen Ja
Serie Classic Serie
Inclusief topper
Feran Ice Technologie
Tencel technologie
Twintech technologie
Merk Yatas Bedding
Silk zijde
Garantie 5 jaar
Gewichtsklasse tot 90 kg
Type schuim HR-Koudschuim
Type vering DHT-Bonnell binnenvering
Ligcomfort midden stevig
Afritsbare tijk Nee
Purotex technologie
Anti-Allergisch en anti-bacterieel Ja
Fresche technologie
Silver Ion technologie
Sanitized technologie
Geweven matrastijk Ja
Katoenen bovenlaag
Dubbelzijdig te gebruiken Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld

Gerelateerde producten

250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017