Hulp Nodig?   Whatsapp:06 - 29 02 69 26

      

010-840 81 67

      

info@elawonen.nl

      

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Ela Wonen & Slapen zijn van toepassing op al uw aankopen. De algemene regels over annulering, herroepingsrecht en terugbetaling vindt u hieronder. Tevens is het via de onderstaande link te downloaden en/of persoonlijk opvragen bij een van onze medewerkers. Desgewenst kunt u deze voorwaarden ook bij uw aankoop meekrijgen.

 

 

 

 

Annulering 

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dient wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort. De kosten voor terug zending komt voor de rekening van de consument. 

 

Herroepingsrecht 

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@elawonen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 

Terugbetaling binnen 14-dagen 

Als de klant ons heeft laten weten dat hij zijn aankopen wilt retourneren dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort. Deze termijn is sinds 13 juni 2014 verplicht voor alle webwinkels. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat de klant heeft aangegeven te willen retourneren, dus niet de dag dat u het product terug ontvangt. Wel is het zo dat het product door ons retour genomen moet worden alvorens het aankoopbedrag terug gestord kan worden. 

 

Klik voor onze algemene voorwaarden

 

Gratis interieuradvies inclusief 3D tekening