Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN 


De algemene voorwaarden van Ela Wonen & Slapen zijn van toepassing op al uw aankopen. 

De algemene regels over annulering, herroepingsrecht, terugbetaling en 120-dagen proefslapen vindt u hieronder. Tevens kunt u via de link: 

algemene voorwaarden downloaden 

Een kopie van de algemene voorwaarden kunnen we ook in de winkel meegeven. Desgewenst kunt u deze voorwaarden ook bij uw aankoop meekrijgen.


ANNULERING

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dient wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort. De kosten voor terug zending komt voor de rekening van de consument. 


HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@elawonen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 


TERUGBETALING BINNEN 14-DAGEN

Als de klant ons heeft laten weten dat hij zijn aankopen wilt retourneren dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort. Deze termijn is sinds 13 juni 2014 verplicht voor alle webwinkels. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat de klant heeft aangegeven te willen retourneren, dus niet de dag dat u het product terug ontvangt. Wel is het zo dat het product door ons retour genomen moet worden alvorens het aankoopbedrag terug gestord kan worden. 


120-DAGEN PROEFSLAPEN

Het is niet voor iedereen weggelegd om in 1 keer het juiste matras te kiezen. Daarbij speelt natuurlijk uw medische toestand ook een belangrijke rol. Heeft u bijvoorbeeld ernstige lichamelijke klachten dan is een goed matras voor een  groot deel bepalend voor uw gezondheid. Natuurlijk moet u ook met uw budget rekening houden. Al met al heeft een ieder behoefte aan een gezonde nachtrust. Immers zoals uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, is 1/3 deel van ons leven bestemd voor slapen.

Om uw keuze te vergemakkelijken en een miskoop te voorkomen bieden we speciaal van Yatas Bedding de mogelijkheid om de matrassen in uw eigen slaapkamer uit te testen. Wilt u ook graag een matras van Yatas Bedding 120-dagen uitproberen?  Bezoek onze showroom in Rotterdam en ontdek de beste matrassen van Yatas Bedding!

Hieronder vindt u de belangrijke algemene regels over 120-dagen proefslapen. 

Algemene regels over 120-dagen proefslapen:

  • 120-dagen proefslapen wordt toegepast op de medische matrassen van Yatas Bedding, u heeft de keuze uit zowel selective als royal serie
  • De klant geeft aan ons per e-mail door, met als bijlage een foto van het matras die volledig compleet afgebeeld is en een kopie van de factuur
  • Het matras dient schoon en niet beschadigd te zijn
  • Een matrasbeschermer van Yatas of evt. van een andere merk dient bij gebruik van het matras aanwezig te zijn
  • De klant mag slechts 1 keer gebruik maken van de omruilgarantie
  • Actie modellen en matrassen met extra korting/set prijs korting is 120-dagen proefslapen niet geldig
  • Vanaf 60-dagen wordt er voorrijkosten in rekening gebracht 
  • Als de klant het matras zelf ophaalt dan vervalt de omruilgarantie
  • Bij omruiling dient de klant de meerprijs van de 2e nieuwe matras te voldoen, teruggave  van de aankoopsom is niet van toepassing.
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017