After Sale Service

AFTER SALE SERVICE 
Uiteraard doen we ons best om uw nieuwe bestellingen correct bij u af te leveren. Ondanks al onze inspanningen kan het zo zijn dat u bij ons een service moet melden. Vanzelfsprekend willen we u tijdens  de service procedure ook goed helpen. Wel hebben we hiervoor uw medewerking nodig. 


Vriendelijk verzoeken we u om het onderstaand  formulier correct in te vullen en de gevraagde  documenten als bijlage toe te voegen. Uw service aanvraag wordt in behandeling genomen als we uw e-mail met bijbehorende documenten hebben ontvangen. U krijgt binnen 2 weken een bevestiging van uw e-mail en meer informatie over de voortgang van de service procedure.


Service melding is alleen mogelijk via dit formulier.

U dient in uw mail de onderstaande documenten als bijlage te versturen:

  • Foto van de factuur
  • Gedetailleerde foto van het product waarop het gebrek te zien is
  • Foto van het product zodat het compleet te zien om welk product het gaat


Indien uw service aanvraag ''terecht beoordeeld'' is dan hoeft u geen extra service kosten te voldoen. Wel dient u rekening te houden met de voorrijkosten. De algemene levertijd van 8 - 10 weken is tevens van toepassing bij service bestellingen. 


Indien uw service aanvraag ''onterecht beoordeeld'' is dan dient u vooraf de service kosten te vergoeden. Op deze manier kunnen we alsnog uw service oplossen. 


Tevens kunnen we bij POS Service bureau een melding van uw service aanvraag doen. POS service is een onafhankelijk bedrijf. Zo stellen zij ook een service rapportage op. Op deze manier wordt uw service aanvraag ook door een externe bureau getoetst.  Indien blijkt dat er sprake is van een fabricage gebrek dan hoeft u geen extra service kosten te voldoen. Bij gebruikersschade dient u vooraf de service kosten te voldoen.


250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017