1. Blogs
  2. /
  3. 5 Comfy Slaapbanken van Enza!

5 Comfy Slaapbanken van Enza!

5 COMFY SLAAPBANKEN VAN ENZA

Brera slaapbank is de Enlarge serie van Enza Home

Deze bank heeft een stijlvol ontwerp. De slaapbank is voorzien van Enza-specifiek, eenvoudig te openen/ sluiten bed mechanisme. De slaapbank heeft decoratieve details die het ontwerp doet opvallen. De slaapbank heeft een rijke stof en gooien kussens als toepassing. De slaapbank is ook voorzien van een opslagfunctie voor extra opslagruimte. De slaapbank is verkrijgbaar in een 2 of 3-zits bank.

 

Geen ruimte voor een logeerkamer/ bed? De slaapbank biedt uitkomst.

Waarom een slaapbank?

  • als je geen ruimte hebt voor een logeerbed en het toch stijlvol wilt houden.
  • als je een logeerkamer hebt maar de ruimte wilt behouden.
  • als je vaak loges over de vloer krijgt.
  • het geld besparend is.

Hoezo geld besparend?

Bij aanschaf van een slaapbank koop je twee meubels in één, in plaats van dat je een bed en een bank los van elkaar koopt.

Een slaapbank is door de slaap functie niet duurder dan dat je een bank en een bed los van elkaar koopt.

 

Cosmo 1-zitsbank met slaapfunctie

stijlvol:

Slaapbanken heb je tegenwoordig in verschillende modellen, maten en kleuren, dus genoeg keus voor iedereen. Er is ook keus tussen een 1 persoons slaapbank of een twee persoons slaapbank. De afmetingen in de breedte van de slaapbanken gaan vanaf 0,93 meter tot 2,5 meter.

cosmo slaapbank:

Cosmo slaapbank

Deze slaapbank is verkrijgbaar in een enkele of een 2-zits slaapbank. De enkele slaapbank heeft een uitstraling van een stoel, waardoor hij klein en compact is. Deze slaapbank heeft maximum aan comfort en is makkelijk te bedienen door het mechanisme. De slaapbank is ook erg makkelijk schoon te maken.

 

Elegante & Functioneel:

piedra bankstel met slaapfunctie

Deze 3-zits slaapbank is erg stijlvol en heeft een optie voor bijpassende sierkussens. Door de speciale naaidetails heeft de slaapbank een luxe uitstraling. De poten van de slaapbank zijn in 2 verschillende kleuren beschikbaar: walnoot en nijlbeige. De matras maat is: in de lengte 1,85 meter en in de breedte 0,83 meter. De slaapbank heeft een ergonomische en uiterst comfortabele zitstructuur.

 

Hoek- en loungebank met slaapfunctie

Loungebank smart

Deze loungebank is makkelijk om te bouwen naar een 2 persoons slaapbank, door het ingebouwde bed mechanisme. De loungebank heeft een modern en functioneel design. De loungebank heeft ook een opslagfunctie voor opslagruimte. Deze loungebank is geschikt voor kleine/ nauwe ruimtes. De loungebank is in de volgende twee verschillende afmetingen verkrijgbaar, in 2,08 meter en in 2,38 meter in de lengte.

 

Toronto hoekbank met slaapfunctie

Deze hoekbank heeft een modern en functioneel design. Deze bank heeft drie decoratieve gooi kussens in uiteenlopende patronen. Dit design is geschikt voor in kleine/ smalle ruimtes. Deze bank beschikt ook over een opslagruimte. De bed afmeting van deze bank is in de lengte 1,38 meter en in de breedte 1,21 meter

in het kort zijn slaapbanken super handig, stijlvol, ruimte en geld besparend. De slaapbanken zijn in allerlei modellen verkrijgbaar. Je hebt slaapbanken die een luxe of juist een moderne uitstraling hebben. Er zijn slaapbanken met opslagfunctie voor extra opbergruimte. Je hebt keus uit hoekbanken, 1,2 en 3-zits banken met slaapfunctie en bij sommige nog een opslagfunctie.

 


Menu