Double Decker | Dubbelzijdig Full Orthopedisch Matras


  • 695,-


Beschikbare opties:

Double Decker is de  nieuwe Hybrid-serie matras uit de nieuwe dubbelveer-technologie met zijn eigentijdse uiterlijk en ultiem comfort en is  van onze nieuwe collectie een super aanwinst!

In dit nieuwe Hybrid systeem bieden de lagere DHT-veren een algemene terugvering en ondersteuning, terwijl de bovenste pocketveren het comfort vergroten, de matras pas zich perfect aan de contouren van het lichaam en bevordert de optimale drukverdeling.


Basisfuncties vallen op

 Double Decker veertechnologie

 VZSTM - Variabel zoneringslichaam ophangsysteem

 Adaptive ™ - vochtigheidsmanagement

 Fresche® - hygiënesysteem

 Viscose hoogwaardige paneelstof

 Buitenste ontwerp in Britse stijl

 Sterkere zijsteunen

 Matrashoogte van 30 cm


 

Waarom een ​​dubbeldekker kopen?

 Hybride ontwerp

 State of the art geavanceerde technologie veersysteem

 Speciaal veerontwerp dat er twee biedt steunlagen door zich volledig aan te passen de lichaamsstructuur

 50 % korting 

 Stijlvol en Bovenste Segment Look

 Thermisch comfort

 Hygiëne


 
 


 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Algemene levertijd:

De algemene levertijd van onze bestellingen is tussen 8 – 10 weken. Heeft u een bestelling met spoed nodig dan kunt u het beste persoonlijk met ons contact opnemen om evt. voorraad producten na te vragen en evt. meer informatie over de levertijd. Indien we een kortere levertijd kunnen aanhouden dan krijgt u hierover van te voren van ons een bericht. Bij uitzonderingsgevallen zoals productie, vakantiedagen en overige bijzondere omstandigheden kan de levertijd uitlopen.


Bezorgen & Montage:

Voor de aflevering van uw bestelling kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Voor showroom modellen en actie modellen dient u rekening te houden met de bezorg- en montage kosten.


Goederenlift:

Bij etage woningen kunnen we namens u bij externe bedrijf een goederenlift inhuren. De kosten hiervoor komt voor uw rekening. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken dan wordt uw bestelling enkel alleen bij de deur afgeleverd.


Garantie & Onderhoud:

Op onze producten geldt een algemene garantie periode van 2 jaar. Als belangrijke garantie voorwaarden geldt dat u het product volgens de geldig gebruikersaanwijzingen en onderhoud gebruikt. Bij evt. gebruikersschade komt deze garantie te vervallen.


After sale service:

U kunt via de mail (orders.ela@gmail.com) bij ons een melding maken van het desbetreffende gebrek. Hiervoor hebben we een duidelijke foto en een omschrijving van het product nodig. Binnen 2 weken wordt u op de hoogte gehouden over de beoordeling van uw melding. Indien het vereist is wordt uw service doorgegeven aan ons POS service bureau. Evt. voorrijkosten met betrekking tot uw service melding dient u vooraf te voldoen.


Wilt u liever uw bestelling in termijnen betalen?

Hieronder kiest u de looptijd zodat het maandbedrag voor u automatisch berekend wordt.
Het maandbedrag is van toepassing op het geselecteerd product.


=Artikelprijs -
Kredietvergoeding -
Totaal te betalen incl. kredietvergoeding -


De aanvraag kunnen we persoonlijk in onze woonwinkel online indienen.*
Dit is een niet-doorlopend goederenkredietaanbod van Santander. U dient in sommige gevallen ook rekening te houden met evt. bijkomende administratie kosten en/of rente kosten.

De maximale duur van de lening is 72 maanden, u kunt ook voor 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden kiezen

*Voor de lease aanvraag hebben we een geldige ID, paspoort, rijbewijs en prive bankpas nodig.Let op! Geld lenen kost geld
250,-
Waardebon

Powered By OpenCart Your Store © 2017